1. Haberler
  2. Dünya
  3. Ne sirke, ne limon… Turşuyu böyle kurun, kütür kütür oluyor

Ne sirke, ne limon… Turşuyu böyle kurun, kütür kütür oluyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kış aylarının vazgeçilmezi turşuyu bir de bu yöntemle hazırlayın. Geleneksel tariflerin dışında, doğal fermantasyon süreciyle hazırlanan bu turşular, hem lezzetli hem de kütür kütür oluyor.

Ne sirke, ne limon… Turşuyu böyle kurun, kütür kütür oluyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin