1. Haberler
  2. Manşet
  3. YouTube Premium fiyatları tüm dünyada zamlandı!

YouTube Premium fiyatları tüm dünyada zamlandı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YouTube, Premium’un abonelik fiyatlarını 10’dan fazla ülkede artırarak kullanıcıların tepkisini çekti. Avrupa ve Asya’daki bazı pazarlarda yüzde 60’a varan zamlarla karşılaşan aboneler, sosyal medyada duruma tepki gösterdi.

İsviçre, Danimarka, İsveç, Norveç, İrlanda, Hollanda ve Singapur gibi ülkelerde fiyatlar yükseltildi. Özellikle bazı ülkelerde fiyatların birkaç ay önce de artırılmış olması, kullanıcıların tepkisini daha da artırdı. Bazı kullanıcılar, bireysel abonelik fiyatının yüzde 60 zamlandığını söyleyerek duruma isyan etti.

youtube-google-gemini-icerigi-hazirlamakyoutube-google-gemini-icerigi-hazirlamak

Google, zammın içerik üreticilerini desteklemek ve hizmeti geliştirmek için gerekli olduğunu savunuyor. Ancak YouTube Premium bazı pazarlarda rakip platformlardan çok daha pahalı hale geldi. Danimarkalı bir kullanıcı, Premium’un yeni fiyatının Amazon Prime, Netflix ve HBO aboneliklerinin toplamından fazla olduğunu belirtti.


YouTube, bir kez daha kullanıcıları reklama boğuyor!YouTube, bir kez daha kullanıcıları reklama boğuyor!

YouTube, bir kez daha kullanıcıları reklama boğuyor!

Geçtiğimiz haftalarda YouTube tarafından test edilen yeni reklam gösterme özelliği resmen doğrulandı. İşte detaylar…

Türkiye ise Premium için yapılan zamdan etkilenmedi. Premium’un bireysel paketi ülkemizde 57,99 TL’den sunulmaya devam ediyor. Aile paketinin ise 115,99 TL olarak erişilebilir olduğunu belirtelim. Ancak son zamlar, ülkemizi de etkileyebilir.

Öte yandan YouTube, izleyicilerin içerik izlerken duraklattıkları anları değerlendiren yeni reklam formatını daha geniş bir kitleye sunmaya başladı. ‘Durdurma reklamları’ adı verilen bu format, platformun reklam stratejisini değiştiren son yeniliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

youtube reklamyoutube reklam

Bildiğiniz gibi daha önce de YouTube, daha az fakat daha uzun süreli reklamlar ile izleyici deneyimini dengelemeyi denemişti. 2023 yılında da geçilemeyen reklamlar platforma eklenmişti. Premium ile reklamlardan kurtulmak mümkün.

YouTube Premium fiyatları tüm dünyada zamlandı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin