1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Octapull – Video Konferans

Octapull – Video Konferans

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Octapull – Video Konferans, Windows işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir online toplantı uygulamasıdır.

Piyasada bulunan yüzlerce toplantı programı arasında kendini gösteren ve kullanıcılara kapsamlı özellikler sunan Octapull – Video Konferans, yüksek kalitede toplantı yapmanıza olanak tanıyor. İster toplantı odaları oluşturun, isterseniz de açılan bir toplantıya katılın. 

Kullanıcı dostu arayüzü, OctaMeet‘in en iyi yönlerinden birisidir. Yapacağınız işlemleri rahatlıkla halledebilir, toplantıları anında oluşturabilir ve toplantı sırasındaki işlemlerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. 

Ekran paylaşma, aynı anda video izleme, yüksek kalite, gürültü engelleme ve daha birçok özellik kullanıcılara sunulmaktadır. Toplantı sırasında sunumunuzu ekranınızı paylaşarak anlatabilir ve işbirlikçilerinizle mesajlaşabilirsiniz.  

Octapull – Video Konferans İndir

Toplantıda bulunan kullanıcılarla birlikte ortak video izleyebilirsiniz. Nasıl mı? Youtube videolarını her ekranda açılacak şekilde ayarlayabilir ve aynı anda izleyebilirsiniz. Ekran paylaşımına ek olarak mükemmel bir özellik olmuş diyebiliriz. Tüm bunların yanı sıra sesleri istediğiniz şekilde ayarlayabilir ve gürültülü sesleri düzeltebilirsiniz.

Toplantı sırasında mesajlaşabileceğinizden bahsetmiştik. Dosyalar gönderebilir, notlar oluşturabilir, toplantıyı kaydedebilir ve gelecek toplantılardan haberdar olabilirsiniz. 

Tüm görüşmelerinizi yüksek kalitede yaparken, ayrı olarak bir ücret ödemenize gerek kalmaz. Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz Octapull – Video Konferans’ı indirin ve siz de şirket içi toplantılarınızı veya görüntülü görüşmelerinizi rahatlıkla gerçekleştirin.

OctaMeet Programı Öne Çıkan Özellikleri

  • Yüksek kalitede toplantı yapabilme
  • Ücretsiz görüntülü görüşmeler
  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Gürültü engelleme
  • Ekran paylaşma desteği
  • Çoklu video oynatabilme
  • Not oluşturma
  • Dosya paylaşma

Octapull – Video Konferans
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin