1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Furious Racing APK

Furious Racing APK

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

F&F filmlerine benzer bir yapıya sahip olan Furious Racing APK, Android cihazlar için geliştirilen kapsamlı bir açık dünya yarış oyunudur.

Furious Racing APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur. Oyunun adını görerek muhtemelen F&F filmini aklınıza getireceksiniz. Lakin Furious Racing, resmi bir F&F oyunu değildir. Tamamen tehlikeli şartlarda yarışın, açık dünyada sürüş deneyimi yaşayın ve gerçek hayattan alıntı olan otomobil markalarını cihazınızda deneyimleyin.

Supra, Nissan, GTR, ve bazı gerçekçi araçlarla birlikte drag eğlencesini telefonlarınıza taşıyın. Tabii ki de sadece yarış olmamakla birlikte, gerçekçiliği ön plana çıkaran bir açık dünyayı da oyunculara sunmaktadır. Klasik geri sayımlı yarışlar, drift mücadeleleri ve daha birçok modda diğer oyunculara karşı yarışabilirsiniz.

Furious Racing APK İndir

 Aslında bakacak olursak; Drag, Sprint ve açık dünyayı aynı anda oyuncuların beğenisine sunuyor. En iyi açık dünya yarış oyunları arasında yer alan Furious Racing APK’da, arka plandaki araç özelleştirmelerini yapmanız da mümkündür.

Oyun içi satın alımsız bir şekilde tamamen kendi gücünüzle yükselin ve en iyi araçlara sahip olun. Tüm bunların yanı sıra oyunu çevrimdışı oynamanız da mümkündür. 

Arabanızı özelleştirin, şehirde araba sürün ve istediğiniz her akrobatik hareketi yaparak puan kazanın. Siz de Furious Racing APK indirin ve akıllı telefonlarınızda F&F filmlerini andıran gerçekçi bir yarış oyunu deneyimi yaşayın.

[embedded content]

Furious Racing APK
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin