1. Haberler
  2. Manşet
  3. Xiaomi 15 Pro renkleri ve özellikleri sızdırıldı!

Xiaomi 15 Pro renkleri ve özellikleri sızdırıldı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekim ayına girmemizle birlikte Xiaomi tarafındaki heyecan gittikçe artmaya başladı. Beklentilere göre 20 Ekim’de bir etkinlik düzenleyecek ve Xiaomi, 15 ve 15 Pro modellerini duyuracak. Yeni amiral gemileri en son işlemcilerden güç alacakken, yüksek performans sunacak. Şimdi ortaya çıkan sızıntılarla birlikte ise Xiaomi 15 Pro modelinin renk seçenekleri ve özellikleri belli oldu. İşte detaylar…

Çin’de düzenlenecek etkinlikte hem Xiaomi 15 hem de Xiaomi 15 Pro modeli duyurulacakken, en üst segment olacak Xiaomi 15 Ultra’nın gelecek yıl tanıtılması bekleniyor. Sızdırılan görsellere göre Xiaomi 15 Pro siyah, beyaz, ve gümüş olmak üzere üç renk seçeneği ile gelecek. Ayrıca özel bir Titanyum seçeneği de tanıtılacak.

Arka tasarıma baktığımızda ise 14 Pro’ya benzerliği ile dikkat çeken yeni cihazın ana farkı LED ışığının kamera adasının dışında konumlandırılmış olması. Kamera adasının sağ üstüne yerleştirilen LED ışığı, dikdörtgen bir yapıya sahip.


HyperOS 2.0 güncellemesi alacak ilk Xiaomi cihazlar belli oldu!HyperOS 2.0 güncellemesi alacak ilk Xiaomi cihazlar belli oldu!

HyperOS 2.0 güncellemesi alacak ilk Xiaomi cihazlar belli oldu!

Xiaomi tarafından üzerinde çalışılan ve önümüzdeki günlerde yayınlanması planlanan HyperOS 2.0 güncellemesi alacak cihazlar belli oldu…

İşlemci olarak ise önümüzdeki günlerde tanıtılacak Snapdragon 8 Gen 4’ten güç alacak 15 Pro, 16GB’a kadar RAM ve 1 TB’a kadar depolama seçenekleri ile sunulacak. Ayrıca TCL tarafından üretilen 6.78 inçlik kavisli AMOLED ekran ile gelmesi planlanan 15 Pro, 120Hz yenileme hızı sunacak.

Xiaomi 15 Pro, yıllardır sürdürülen geleneği yani Leica kameraları devam ettirecek. Arkada üçlü kamera tasarımı bulunan cihaz 50 megapiksel ana, 50 megapiksel ultra geniş açılı, ve 50 megapiksel telemakro kameraya ev sahipliği yapıyor. Ön tarafta ise 32 megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Peki siz Xiaomi 15 Pro özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Xiaomi 15 Pro renkleri ve özellikleri sızdırıldı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin