1. Haberler
  2. Manşet
  3. vivo X200 Pro Mini özellikleri tanıtım öncesi ortaya çıktı!

vivo X200 Pro Mini özellikleri tanıtım öncesi ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akıllı telefon pazarının başarılı isimlerinden vivo’nun 14 Ekim’de tanıtmaya hazırlandığı X200 serisi için geri sayım başladı. Bugüne dek ortaya çıkan bilgiler, seride X200 Pro Mini isimli yeni bir modelin yer alacağı yönünde. Son raporlar ise yaklaşan akıllı telefonun teknik özelliklerini gözler önüne seriyor. İşte vivo X200 Pro Mini bilinen özellikleri!

vivo X200 Pro Mini modelinde 1,5K çözünürlük ve 120 Hz yenileme hızı desteğine sahip 6,31 inç OLED LTPO düz bir ekran bizleri karşılayacak. Panelde optik tipte bir ekran içi parmak izi sensörü kullanılacağını belirtelim.

Modelde OIS desteğine sahip 50 Megapiksel Sony LYT-818 ana, 50 Megapiksel Samsung JN1 ultra geniş açı ve 3x optik zoom ve 10x hibrit zoom desteğine sahip OIS destekli 50 Megapiksel Sony IMX882 3x periskop telefoto sensörlerinden oluşan üçlü kamera kurulumu mevcut olacak.


vivo’nun yeni fiyat performans telefonları ortaya çıktı!vivo’nun yeni fiyat performans telefonları ortaya çıktı!

vivo’nun yeni fiyat performans telefonları ortaya çıktı!

Güvenilir sektör kaynakları vivo’nun V50 ve V50e isimli yeni akıllı telefonlarının önemli bir eşiği aştığını gözler önüne serdi.

Ürüne güç verecek işlemci MediaTek Dimensity 9400 olacak. Bunun dışında 16 GB’a kadar LPDDR5x RAM ve 1 TB’a kadar UFS 4.0 depolama sunacak. Kutudan çıkar çıkmaz Android 15 tabanlı OriginOS 5 arayüzünü çalıştırması beklenen akıllı telefonda 90W kablolu ve 50W kablosuz şarjı destekleyen 5.700 mAh’lik bir batarya yer alacak.

vivo X200 Pro Mini modelinin suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösteren IP68 sertifikasına sahip olduğunun altı çiziliyor. Son olarak, Beyaz Ay Işığı, Gece Siyahı, Pembe ve Yeşil dahil birçok renk seçeneğiyle birlikte satışa sunulacağını belirtiliyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

vivo X200 Pro Mini özellikleri tanıtım öncesi ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin