1. Haberler
  2. Manşet
  3. Mark Zuckerberg yine çıldırdı: Porsche’den minibüs yaptırdı!

Mark Zuckerberg yine çıldırdı: Porsche’den minibüs yaptırdı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, yine sıra dışı bir hamleyle gündeme oturdu. Eşi Priscilla Chan’in yeni bir minibüs istediğini öğrenen Zuckerberg, klasik bir minibüs almak yerine lüks otomobil markası Porsche’yi tercih etti. Ancak ortada bir sorun vardı: Porsche’nin üretim hattında minibüs bulunmuyordu.

Mark Zuckerberg, eşine çılgın bir sürpriz yaptı

Bu engel, teknoloji dehası için aşılmaz olmadı. Zuckerberg, Los Angeles’taki ünlü modifiye atölyesi West Coast Customs ile iş birliği yaparak, Porsche Cayenne Turbo GT SUV modelini adeta baştan yarattı. Aracın şasisi uzatıldı, elektrikli sürgülü kapılar eklendi ve iç mekan yeniden tasarlandı. Sonuç, dünyanın ilk Porsche minibüsü oldu.

Zuckerberg, eşiyle uyumlu bir çift oluşturmak adına kendisi için de aynı renkte, manuel vitesli bir Porsche GT3 Touring sipariş etti. Böylece çiftin garajına, gri renkli iki özel Porsche eklendi.

İlginç olan, Porsche’nin geçmişte benzer bir girişimde bulunmuş olması. 2020 yılında marka, ‘Vision Renndienst’ adını verdiği bir minibüs konsepti tanıtmıştı. Altı kişilik bu konsept, 2018’de tasarlanmış ancak üretim bandına girmemişti. Otomotiv uzmanları, Zuckerberg’in özel siparişinin, Porsche’nin resmi konseptinden daha etkileyici göründüğü konusunda hemfikir oldular.


Mark Zuckerberg’in Wi-Fi şifresi ortaya çıktı!

Mark Zuckerberg’in Wi-Fi şifresi ortaya çıktı!

Meta ve Facebook CEO’su Mark Zuckerberg ile ilgili ilginç bir haber ortaya çıktı. Ünlü ismin Wi-Fi şifresi belli oldu.

Zuckerberg’in otomobil tutkusu bununla sınırlı değil. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı bir videoda, yeni Ray-Ban Meta gözlüklerini tanıtırken park halindeki arabasını arıyordu. Bu video, eski Hoonigan ekibinden Brian Scotto’nun dikkatini çekti. Scotto’nun yorumuna yanıt veren Zuckerberg, genellikle Cadillac CT5-V Blackwing kullandığını, ancak koleksiyonunda başka araçlar da bulunduğunu belirtti.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Read this news article in English

Mark Zuckerberg yine çıldırdı: Porsche’den minibüs yaptırdı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin