1. Haberler
  2. Manşet
  3. Süreyya hanımın muhteşem değişimi: Galaxy S25 tasarımı ortaya çıktı!

Süreyya hanımın muhteşem değişimi: Galaxy S25 tasarımı ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung’un 2025’te piyasaya sürmeye hazırlandığı Galaxy S25 serisi için geri sayım başladı. Bugüne dek ortaya çıkan sızıntılar sayesinde akıllı telefonların neler sunacağına dair akıllarda çok fazla soru işareti olmasa da tasarımları konusunda halen bir bilinmeyen vardı. Ancak, bu durum yavaş yavaş değişti. Zira, kısa süre önce serinin tasarımlarıyla ilgili önemli bir sızıntı ortaya çıktı.

Galaxy S25 serisinin ön panel tasarımları şirkete yakın kaynaklar tarafından sızdırıldı. Buna göre görünüm olarak en çok değişen model Ultra olacak. Akıllı telefon, seleflerinde kullanılan köşeli kasaya veda ederek daha yuvarlak bir yapıyla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Bununla birlikte, geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir diğer sızıntıyı göz önünde bulundurarak arka panellerde gözle görülür bir değişiklik olmayacağını söyleyebiliriz. Akıllı telefonlar seleflerindeki gibi benzer kamera kurulumlarıyla raflardaki yerini alacak.


Samsung Ekim 2024 güncellemesi alan ilk telefon Galaxy S24 FE oldu!Samsung Ekim 2024 güncellemesi alan ilk telefon Galaxy S24 FE oldu!

Samsung Ekim 2024 güncellemesi alan ilk telefon Galaxy S24 FE oldu!

Samsung tarafından yayınlanan aylık güncelleme Ekim 2024 güncellemesi de eklendi ve ilk olarak Galaxy S24 FE için yayınlandı…

Seriyle ilgili bir diğer gelişme ise işlemcileriyle ilgili. Buna göre, Google Deepmind’ın 26 Eylül’de yapmış olduğu açıklamada MediaTek‘in AlphaChip teknolojisini kullanarak en gelişmiş işlemcilerini geliştirdiği ifade edildi.

Buraya kadar her şey normal olsa da açıklamanın bir bölümünde ”Samsung telefonlarında kullanılan Dimensity amiral gemisi 5G işlemcisi gibi” bir ifade şirketin işlemci konusunda önemli bir değişikliğe gideceği söylentilerine neden oldu.

Galaxy S25 serisi nasıl görünecek?Galaxy S25 serisi nasıl görünecek?

Bilindiği üzere Samsung, amiral gemisi akıllı telefonlarında hiçbir zaman Dimensity 9000 serisi bir yonga setine yer vermedi. Bu nedenle Güney Koreli üreticinin kendi üretimi Exynos 2500’ın yerine yaklaşan Galaxy S25 ve S25+ modellerini MediaTek Dimensity 9400 işlemcisiyle piyasaya süreceği iddia edildi.

Bu açıklama şirketin Exynos 2500’ın üretiminde sıkıntı yaşadığı ve işlemcinin verim oranlarında bekleneni veremediği yönündeki raporların ardından gelmesi bu ihtimali büyük oranda artırıyor. Ancak yine de bu konuda şirketten gelecek resmi açıklamayı beklemek daha sağlıklı olacaktır.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Süreyya hanımın muhteşem değişimi: Galaxy S25 tasarımı ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin