1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Baldız ve kurye cinayetinde kan donduran detaylar: Sosyal medya hesabına girip yaşıyor gibi mesajlar atmış

Baldız ve kurye cinayetinde kan donduran detaylar: Sosyal medya hesabına girip yaşıyor gibi mesajlar atmış

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HAKİM KARŞISINA ÇIKTI

Zeynel Boyacı, bugün ilk kez hakim karşısına çıktı.

Antalya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Zeynel Boyacı ile tutuksuz sanık eşi İ.B. Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katılırken, tutuksuz sanık M.Ç.K. ile müşteki yakınları ve taraf avukatları duruşmada hazır bulundu.

Savunma yapan Zeynel Boyacı baldızı Zeynep Ece Aksay’ın olay günü saat 04.30 sıralarında evine gelerek kendisinden uyuşturucu aldığını iddia etti.

Sohbet sırasında baldızının, M.Ç.K’nin kendisine tecavüz ettiğini söylediğini öne süren sanık, bu sırada sinirle baldızına tokat attığını belirtti.

Odasına giderek yattığında baldızı Aksay’ın hayatta olduğunu öne süren sanık, “Sabah kalktığımda salonda yerde yatıyordu, ölmüştü. Neden ambulans çağırmadığımın bir açıklaması yok. Evdeki battaniyeye sarıp, aracın arka koltuğunun önündeki boşluğa yerleştirdim. Kundu bölgesindeki ormanlık alana götürdüm. Yumuşak kumun olduğu bir bölgede üzerine ellerimle toprak attım.” dedi.

DURUŞMADA 3. CİNAYETTEN VAZGEÇTİĞİNİ AÇIKLADI

Motokurye Ali Diken ile telefon alışverişi için kafede buluştuklarını anlatan Zeynel Boyacı daha sonra maktulün motosikletiyle Aksu bölgesine gittiklerini ifade etti.

Ali Diken’i Karaçallı Mahallesi’ndeki boş arazide boğarak öldürüp, üzerini toprakla örttüğünü itiraf eden sanık, cinayetlerden eşinin haberinin olmadığını, M.Ç.K’yi de öldürmeyi düşündüğünü ancak vazgeçtiğini dile getirdi.

Tutuklu sanığın eşi İ.B. ise cinayetle alakasının olmadığını savundu.

Tutuksuz sanık M.Ç.K. de cinayetlerle ilgisinin bulunmadığını öne sürerek, Zeynep Ece Aksay’a tecavüz ettiği iddiasının doğru olmadığını ileri sürdü.

“EN BÜYÜK SUÇLU BENİM KIZIMDIR”

Baba Mustafa Aksay, küçük kızı Zeynep Ece’nin kaybolmasının ardından büyük kızı İ.B’nin sürekli kendilerine yalan söyleyerek oyaladığını ifade etti.

İ.B’nin “Kardeşimle görüştüm, birisiyle kaçmış. Şu anda hamile ve sağlığı iyi, yakında dönecek” diye kendilerini kandırdığını belirten Aksay, “En büyük suçlu benim kızım İ.B’dir. Kızımın bu işte çok büyük payı var.” dedi.

Bu sırada söz alan sanık Zeynel Boyacı eşine o mesajları baldızının sosyal medya hesaplarından kendisinin attığını, eşinin olaydan haberinin olmadığını ileri sürdü.

Maktül Ali Diken’in ablası Neriman Diken ise Zeynel Boyacı ile kardeşi arasında telefon satışından dolayı alacak verecek meselesi olduğunu belirtti.

Mahkeme heyeti, Zeynel Boyacı’nın tutuklu, İ.B. ve M.Ç.K’nin tutuksuz yargılanmasının devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Baldız ve kurye cinayetinde kan donduran detaylar: Sosyal medya hesabına girip yaşıyor gibi mesajlar atmış
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin