1. Haberler
  2. Manşet
  3. Godfather’ın yönetmeni Francis Ford Coppola kariyerini “benzersiz” bir filmle noktalayacak

Godfather’ın yönetmeni Francis Ford Coppola kariyerini “benzersiz” bir filmle noktalayacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Godfather serisi ile dünya çapında büyük bir popülerlik yakalayan Francis Ford Coppola, son filmi Megalopolis yüzünden 100 milyon dolardan fazla para kaybedebilir. Fakat buna rağmen efsane yönetmen, emekli olduğunu kesin olarak söyleyemeden önce hala çekmesi gereken iki filmi olduğunu söylüyor.

Coppola her iki filmi de kendisi finanse edeceğini vurguluyor ve bu projeler üzerinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kariyerinin sonunu “benzersiz” bir film ile noktalamayı amaçlayan yönetmen, şimdiden hayranlarında büyük bir sabırsızlık yaratıyor.

Coppola’nın iddialı projesi ortaya çıktı

Francis Ford Coppola, Instagram’da emekli olmayı isteyip istemediği sorulduğunda, bunu kesinlikle bilmediğini söyledi ve kariyerini sonlandırmadan önce hala çekmesi gereken iki filmi olduğunu ifade etti. Özellikle de kariyerinin son filmi olacak Distant Vision’ın Megalopolis’ten daha büyük olacağını ve bu filmin “muazzam” olacağını belirtti.

Coppola yakın zamanda verdiği bir röportajda, halen üzerinde çalıştığı Distant Vision’ın “tamamen canlı çekileceğini” ve yapımının Megalopolis’ten “çok daha zor” olacağını dile getirdi.

Yönetmen ilk olarak 2015 yılında Distant Vision projesi için Oklahoma City Community College kampüsündeki 6.000 metrekarelik bir sahnede üç hafta boyunca canlı bir sinema performansı olarak çalıştı. Coppola bu çalışmayla “yeni bir sanat formuna” öncülük ettiğini de söyledi.


Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)

Mutlaka izlenmesi gereken en iyi Netflix dizileri (2024)

En iyi Netflix dizileri arasında öne çıkan ve mutlaka izlemeniz gereken yapımları sizler için bir araya getirdik.

Distant Vision’ın Coppola’nın bir sonraki filmi olmayacağını söyleyelim. Tecrübeli sinemacı Şu anda Edith Wharton’un romanının müzikal uyarlaması olan ve Leo McCarey’nin The Awful Truth adlı eserinden ilham alan Glimpses of the Moon üzerinde çalışıyor.

Nisan ayında 86 yaşına girecek olan Francis Ford Coppola için emeklilik hala biraz uzak görünüyor. Distant Vision vizyona girdiğinde yönetmen muhtemelen 90 yaşında olacak.

Peki ya siz Coppola’nın bu sıra dışı emeklilik projesi hakkında neler düşünüyorsunuz?

Godfather’ın yönetmeni Francis Ford Coppola kariyerini “benzersiz” bir filmle noktalayacak
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin