1. Haberler
  2. Manşet
  3. Nintendo’nun başı dertte: Pokemon yapımcısı hacklendi!

Nintendo’nun başı dertte: Pokemon yapımcısı hacklendi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oldukça yakın bir dönemde yeni nesil Switch için resmi bir duyuru gerçekleştirmesi beklenen Nintendo cephesinde, Pokemon yapımcısı Game Freak’in hacklenmesiyle ilgili büyük bir deprem yaşanıyor. Yapımcının yeni dönemde duyuracağı oyunlara dair bilgilerin yanı sıra, Switch 2 ile ilgili kritik bilgiler de sızmış oldu. İşte detaylar…

Pokemon yapımıcısı, Switch 2 kod adını sızdırmış oldu!

Son gelen bilgilere göre, Game Freak’in uğradığı siber saldırı, 10. nesil Pokémon oyunlarına dair birçok önemli bilgiyi açığa çıkardı. Sızdırılan veriler arasında Nintendo’nun yeni nesil konsolunun kod adı ‘Ounce’ olarak geçiyor.

Bununla birlikte yeni nesil Pokemon oyunlarının da kod adları sızdırırılmış oldu. Buna göre 10. nesil Pokomon oyunlarının da kod isimleri ‘K’ ve ‘N’ olarak belirlenmiş durumda. Bu da, yeni oyunun hem mevcut Switch modeline hem de yeni Switch 2 platformuna uygun olarak geliştirildiğini gözler önüne seriyor.


Pokemon Go yapımcısı ile Palworld yapımcısı resmen davalık oldu: İşte gerekçesi!Pokemon Go yapımcısı ile Palworld yapımcısı resmen davalık oldu: İşte gerekçesi!

Pokemon Go yapımcısı ile Palworld yapımcısı resmen davalık oldu: İşte gerekçesi!

Oyun dünyasının telif konusunda en katı ve sert firmalarından Nintendo, Pokemon Go haklarının ihlal edildiği iddiasıyla mahkemeye gitti.

Gelen sızıntılar bunla da sınırlı değil: Duyurusu yapılmamış olan ve kod adı ‘Synapse’ olan bir Pokémon oyunundan da bahsediliyor. Bu oyun, başka bir stüdyo ile ortak geliştiriliyor ve iddialara göre bir tür Pokemon MMO oyunu olabilir. Eğer bu doğruysa, serinin tarihinde bir ilk yaşanacak ve oyunculara devasa çok oyunculu bir Pokemon evreni sunulacak.

Nintendo, bu sızıntılarla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmış değil. Ancak şirketin yeni nesil konsolu olan Switch 2’yi yakında duyurması bekleniyor. Geçtiğimiz ay, Switch 2’ye ait olduğu iddia edilen bazı prototip görselleri sızdırılmış ve bu görseller büyük yankı uyandırmıştı. Şu ana kadar konsola dair birçok spekülasyon olsa da Nintendo’nun resmi bir açıklama yapması merakla bekleniyor.

Nintendo’nun başı dertte: Pokemon yapımcısı hacklendi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin