1. Haberler
  2. Manşet
  3. Katlanabilir iPhone ne zaman gelecek? İşte çıkış tarihi!

Katlanabilir iPhone ne zaman gelecek? İşte çıkış tarihi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yıllardır katlanabilir iPhone modellerinden haberler alıyoruz. Ancak uzun zamandır beklenilen katlanan model için herhangi bir kesin bilgi gelmiyordu. Sadece bazı “tahmini” özellikler ve çıkış tarihi bilgileri ortaya çıktı. Bugün gelen bilgilerse cihazın çıkış tarihi hakkında yeni sızıntılar olduğu yönünde. İşte konuyla ilgili detaylar…

Katlanabilir iPhone modelleri ile ilgili birçok teknoloji sitesi haberler yaptı. Bu haberlerde farklı özelliklerden ve çıkış tarihlerinden bahsedildi. Genel anlamda bakıldığındaysa en son 2026 veya 2027 tarihi üzerinde uzlaşıldığı görüldü. Ancak gelen son sızıntı bilgilere göre bu tarih daha da erkene çekilecek.

katlanabilir-iphone-ve-macbook-icin-tarih-verildikatlanabilir-iphone-ve-macbook-icin-tarih-verildi

Tayvanlı bir haber sitesi olan United Daily News tarafından yapılan habere göre, katlanabilir iPhone modelleri 2025 yılı içerisinde tanıtılacak. Buna destek olaraksa Apple’ın bu yılın sonuna kadar rulmanlar gibi temel bileşenleri seri üretime hazır hale getirmek için Tayvanlı üreticilerle sık sık temas halinde olmasını gösterdi. Ama bir dip not eklememiz lazım ki bu da yine aynı gazetenin bir iddiası.


Redmi K80 serisi için üzen iddia! Daha…Redmi K80 serisi için üzen iddia! Daha…

Redmi K80 serisi için üzen iddia! Daha…

Redmi’nin bu yılın sonlarına doğru tanıtması beklenen Redmi K80 serisinin fiyatı ile ilgili üzen bir iddia ortaya atıldı.

Tüm bu iddiaların doğru olduğunu kabul edersek verilen tüm bilgiler katlanabilir iPhone’un önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceği anlamına geliyor. Site ne zaman piyasaya sürüleceğini söylemiyor ancak bu doğruysa, iPhone 17 ile birlikte Eylül ayında piyasaya sürülebileceğini tahmin ediyoruz.

Son olarak uzman yorumlarını da haberimize ekleyelim. Zira akıllı telefon endüstrisi muhteşem bir rekabet ile yoluna devam ediyor. Önceden 120 Hz ekranlar, 100 MP kameralar veya 3’lü kamera düzenleri sadece en pahalı akıllı telefonlarda konuşulurken artık orta ölçekli üreticiler de bu özellikleri cihazlarına ekliyor.

Bununla birlikte akıllı telefon endüstrisi de şu anda her ne kadar büyük bir fan kitlesine sahip olmasa da geliyor. Özellikle Huawei bu konuya çok önem vermekte. Şirket bu alanda kârlı bir gelecek görüyor ve 3’e katlanan bir akıllı telefon geliştirdi. Apple tarafındaysa bu konuda alınmış patentleri görüyoruz ancak şu an kadar somut bir örnek göremedik.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Katlanabilir iPhone ne zaman gelecek? İşte çıkış tarihi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin