1. Haberler
  2. Manşet
  3. Nothing tamamen yeni Phone 2a için tarih verdi!

Nothing tamamen yeni Phone 2a için tarih verdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nothing, kullanıcılarının hayal gücünü gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor. 30 Ekim’de gerçekleşecek etkinlikte, tamamen kullanıcıları tarafından tasarlanan Nothing Phone 2a Community Edition gün ışığına çıkacak. 

Şirket, kullanıcılar tarafından tasarlanan özel Phone 2a Community Edition versiyonunu 30 Ekim’de düzenleyeceği lansmanda tanıtacak. Phone 2a’nın üzerine inşa edilen yeni cihaz, çeşitli tasarım ve yazılımsal farklılıklara sahip olacak.

Mart ayında başlayan Community Edition projesi kapsamında Nothing; kullanıcılarına tasarım, duvar kağıtları ve kutu gibi Phone 2a’nın çeşitli yönlerini özelleştirme fırsatı sundu. Altı aylık süreç boyunca kullanıcılar farklı tasarım konseptleri üzerinde çalıştı ve oy kullandı.


Oppo Find X8 serisinin tanıtım videosu yayınlandı!Oppo Find X8 serisinin tanıtım videosu yayınlandı!

Oppo Find X8 serisinin tanıtım videosu yayınlandı!

Oppo yeni amiral gemisi Oppo Find X8 için bir video tanıtımı gerçekleştirdi. İçerikte tasarım ve renkler gün yüzüne çıktı.

Tabii cihazın son hali henüz onaylanmadı, ancak bazı iddialar bulunuyor. Phone 2a Community Edition, karanlıkta parlayan kaplamaya sahip neon yeşil bir arka panele sahip olacak. Renk temasıyla uyumlu olarak ambalaj ve duvar kağıtları da yeniden tasarlanacak.

Cihazın 6.7 inç 120Hz AMOLED ekranı, MediaTek Dimensity 7200 yonga seti, 50 Megapiksel çift arka kamerası ve 32 Megapiksel ön kamerası ise değişmeden kalacak.

Nothing Phone 2a güncelleme OS 2.6Nothing Phone 2a güncelleme OS 2.6

30 Ekim’deki etkinlikte Nothing, kullanıcıları tarafından seçilen tasarımı, fiyatlandırmayı ve stok durumunu paylaşacak. Phone 2a’nın Türkiye’de 20 bin TL’ye yakın bir etikete sahip olduğunu belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin.

Nothing tamamen yeni Phone 2a için tarih verdi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin