Arıza Dizisi İçin Karar Vakti Geldi

Arıza Dizisi İçin Karar Vakti Geldi

Pazar akşamları severek izlenen dizilerden olan Arıza’nın şimdiye kadar 14 bölümü geride kaldı. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ı başrolde olduğu dizi, Kefaret’in Fox TV’de başlaması ile beraber pazar akşamlarının reyting birinciliğini rakibine kaptırmıştı. Aksiyon dolu bölümlerle yoluna devam eden Arıza’nın kemik bir izleyici topluluğu da oluştu. Peki bu akşam yayınlanacak 15. yeni bölümde neler olacak?

Ali Rıza, Halide’yi hemen hastaneye yetiştirir. Halide’nin haberini duyan Haşmet, eğer kızına bir şey olursa kimseyi sağ bırakmayacağını söyler. Burak ise Ali Rıza’dan önce Numan’a ulaşmak ister fakat başarılı olamaz çünkü Ali Rıza, Numan’ı çoktan yakalamış ve öldürmüştür.

Oğlundan hiçbir şekilde haber almayı başaramayan Fuat ise konsorsiyumu toplar ve Haşmet’le Ali Rıza’nın oğlunu öldürmüş olabileceğini açıklar. Ali Rıza ise toplantıya katılır ve Burak’ı Fuat’a yem yapar çünkü Burak, yaptıklarını itiraf etmiştir. Bu olayların üstüne konsorsiyum Burak’ı idam ile yargılar. Fuat ise oğlunu bu ölümden kurtarmak için bir plan yapar ancak plana sürpriz bir şekilde Ali Rıza da dâhil olur.

Exit mobile version