Kanal D’nin Hekimoğlu Dizisi En Kritik Hafta Geldi

Kanal D’nin Hekimoğlu Dizisi En Kritik Hafta Geldi

Kanal D ekranlarında sevenleriyle salı akşamları buluşan Hekimoğlu dizisinin 30. yeni bölümü 22 Aralık’ta ekranlara gelecek. Dizinin ekibi ve Kanal D açısından bu bölüm büyük bir önem taşıyor.

Geçtiğimiz son 2 haftada dizide heyecan yükselmişti. Bu süreçte Mehmet Ali karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın müthiş oyunculuk performansını izlemiştik. Dizinin 29. bölümün reytingleri oldukça iyi geldi ve bu iyi bir yükseliş anlamına gelebilir. İlk sezonundaki reytinglerini aramakta olan Hekimoğlu dizisi, yeniden izleyicilerinin kalbini kazanmayı başaracak mı?

İşte bu sorunun cevabını bulmak için 30. bölümün sonuçlarını incelemek gerekecek. Hekimoğlu dizisi son bölümün reytinglerinin başarılı bir şekilde korur ya da bir üst seviyeye taşır ise dizi için çok sevindirici bir ilerleme olacaktır.

Bu hafta izleyicileri derinden etkileyecek bir bölüm ekrana geliyor. Özellikle bir söz var ki, herkesin aklında fragmanı ilk kez izleyince yer etti. İşte o söz: “Bir insanın hayatı, ardından dökülecek gözyaşlarıyla ölçülmez.” Fragmanda ayrıca Hekimoğlu, başına gelen olaylardan sonra doğru sonuca ulaşmaya çabalıyor.

Exit mobile version