1. Haberler
  2. Magazin
  3. Kefaret Dizisi Dolu Dizgin Devam Ediyor

Kefaret Dizisi Dolu Dizgin Devam Ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazar akşamları sevenleriyle buluşan Kefaret dizisinin şimdiye kadar 5 tane bölümü ekranlara geldi. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerini paylaştığı dizide dikkat çeken bir başka oyuncu da Özge Özacar oldu. Hikayesi Zülfü Livaneli’nin kitabından, Mahinur Ergun tarafından kaleme alınan dizinin ilerleyişi izleyicileri oldukça heyecanlandırıyor.

Sude kimin kızı? DNA testinin sonucu gerçek mi? Cansu, Zeynep’in kızı mı? Sinan gizlenen gerçeği ortaya çıkarabilecek mi? Zeynep, Sude ve Cansu’ya annelik mi yapacak? Bu ve bunun gibi farklı soruyu dizinin hayranları sosyal medyada soruyor ve konuşuyor.

Fakat herkes tek bir şeyden emin; Zeynep bir gün gelecek hem Sude’nin hem de Cansu’nun annesi olacak. Kaybettiği bir kızının yerine ikisini koyacak.

Kefaret dizisinin 6. yeni bölümü 27 Aralık akşamı ekranlara gelecek ve izleyiciler şimdiden büyük bir merak ve bekleyiş içindeler.

Dizinin çok heyecanlı ilerlediğini sosyal medyadan belirten hayranları, dizinin her hafta daha da güzelleştiğine de dikkat çekiyor. Hikâye kurgusunun farklı olması, oyunculuk performanslarının üste seviyede ve anlatımın sadeliği, Kefaret dizisinin Pazar akşamlarının en çok izlenen dizisi olmasını sağlıyor.

Kefaret Dizisi Dolu Dizgin Devam Ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin