Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenmedik Değişim

Masumlar Apartmanı Dizisinde Beklenmedik Değişim

TRT 1 kanalında salı günleri ekrana gelen Masumlar Apartmanı dizisinin 22 Aralık akşamı yayınlanacak 15. yeni bölümünde beklenmedik gelişmeler izleyenleri bekliyor. Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye, beklenmeyecek davranışlar sergiliyor. Dizide Naci karakterinin gelmesinden sonra Safiye’de ne tür değişimler meydana geleceği konuşuluyordu. İşte o değişimlerin ilk işaretleri bu yeni bölümde veriliyor.

Safiye, yaşadığı şoktan sonra kendisinden beklenmeyen davranışlar sergilemeye başlar. Bu durum evdekilerin de endişelenmesine neden olur. Safiye’nin bu duruma Naci yüzünden geldiğini düşünen Han, problemi kökten halletmek için bir hamle yapar. Fakat bu hamle kendisiyle yüzleşmesine neden olabilecek bir gerçeği gün yüzüne çıkarır.

Bu arada Haluk’tan gelen bir haber Ege’yi oldukça sarsar. İnci’nin katı davranışları, iki kardeşin arasındaki iplerin iyice gerilmesine sebep olur. Gülben, ablasıyla Naci arasındaki gizemi ortadan kaldırmaya kararlıdır. Naci ise Safiye’nin onu artık istemediğine emin olmuştur. Umutları tükenir ve bir karara varır. Fakat hiç beklenmedik bir işaret olayın rengini değiştirir.

“Masumlar Apartmanı” 15. yeni bölümüyle 22 Aralık akşamı saat 20.00’de TRT’1 ekranlarında.

Exit mobile version