Son Yaz Dizisi Başlıyor

Son Yaz Dizisi Başlıyor

1 Ocak Cuma günü yayına girecek olan Son Yaz dizisinin ilk bölümü heyecanla bekleniyor. Çocukluk dizisini bu hafta yayından alacak olan Fox TV, ara vermeksizin Cuma akşamlarını yeni yıl itibari ile Son Yaz dizisine ayıracak.

Dizinin başrolleri Alperen Duymaz, Funda Eryiğit, Ali Atay ile Hafsanur Sancaktutan’ın bulunduğu afişin çekimleri Urla’da gerçekleşti. Çeşmealtı’nın ünlü Karantina Adası manzaralı iskelesinde yapılan çekimler Ege’nin güzel havasını afişe yansıttı.

Dizinin konusuna gelecek olursak; İdealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 sene önce hapse attığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) geri çeviremeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü bitirecek davasında, tanıklık yapmayı ister. Fakat bunu yapmak için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın şahsen koruması.

Suç dünyası içinde büyüyen, tehlikeli ve problemli görünümünün arkasında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi zor bir durumdur. Hayat beklemediği bir yerden tekrar sınar Selim’i; İzmir’de çocuklarıyla birlikte yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

“Son Yaz” dizisi, 1 Ocak saat 20.00’de FOX TV ekranlarında.

Exit mobile version