Sihirli Annem eleştiri yağmuruna tutuldu

Sihirli Annem eleştiri yağmuruna tutuldu

2003 yılında ilk bölümleri yayınlanmaya başlayan ve günümüzde 3. kez dizi çekimlerine başlanan Sihirli Annem Exxen platformunda tekrar başlıyor. Geçtiğimiz günlerde afişinin yayınlandığı dizi için hayranları büyük tepki gösterdi.

Sihirli Annem hayranlarından yeni diziye tepki

Birkaç ay önce çekimlerinin başlanacağı öğrenilen dizi için henüz ortada yeni haberler dolaşmıyordu. Acun Ilıcalı tarafından Exxen platformu için çekimlerine başlanan Sihirli Annem dizisi için yeni oyuncu kadrosu ile çekileceği bazı kesimler tarafından biliniyordu.

Toplamda 20 bölüm yayınlanacak olan Sihirli Annem Exxen platformunda 2 sezon halinde ve her sezon 10 bölüm şeklinde yer alacaktı. Bu gibi detaylar öğrenildikten sonra Sihirli Annem oyuncuları hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Sihirli Annem için afişin Exxen’in sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılmasının ardından birçok Sihirli Annem hayranı Sihirli Annem’in yeni oyuncu kadrosunu daha yeni öğrendi. Eski oyuncular ile çekilmediği için tepki gösteren ve önyargılı yaklaşan kullanıcılar, eleştirilerini dile getirdi.

Exit mobile version