Hükümsüz Dizisi Güçlü Kadrosuyla Geliyor

Exxen platformunda çok merak edilen dizilerden birisi olan Hükümsüz’ün başrolünde oynayan isimler ise göz dolduruyor. Burçin Terzioğlu, uzun bir süreden sonra tekrar setlere Hükümsüz dizisi ile döndü. Poyraz Karayel’den sonra Hakan Muhafız adlı Netflix dizisinin yanı sıra Kurşun isimli Fox TV yapımında oynayan Terzioğlu, sezon başında Sadakatsiz ve Mucize Doktor’dan gelen teklifleri reddetmesi ile de dikkat çekmişti.

Burçin Terzioğlu, dizisinin afişini instagram sayfasından takipçileri ile paylaştı. Hayranları, büyük bir heyecanla Hükümsüz dizisini beklediklerini söyleyen yorumlar yaptı.

Hükümsüz dizisinin başrol oyuncularından birisi de Hande Doğandemir. Çok heyecanlı olduğunu söyleyerek dizinin afişini yayınlayan oyuncuya da hayranlarından destek geldi.

“Engellenebilir her ölüm, cinayettir” sözüyle ile yola çıkan Hükümsüz dizisi, kadın cinayetlerine yönelik çarpıcı bir hikâye ile ekranlara gelecek.

“Katledilen hayallerin gerçek yaşam hikayeleri” olarak çekilen dizide gerçek hayattan olaylara yer verilmesi düşünülüyor.

Exit mobile version