Kuzey Yıldızı Dizisinden Kötü Sürpriz

Kuzey Yıldızı Dizisinden Kötü Sürpriz

Beyin kanamasına bağlı olarak geçici felç geçiren Gökçe’nin iyileşmesi için herkes çalışmaya başladı. Kızının durumuyla yerle bir olan Kuzey ise bir taraftan da yeni yaşamıyla ilgilenmeye devam etti ve Yıldız’la birlikte kendi evleri için harekete geçti. Fakat finalde iki aşığın arasını bozacak sürpriz bir olay yaşandı. Kuzey’in Yıldız için hazırlamış olduğu romantik yemeğe davetsiz bir misafir gelerek her şeyi batırdı.

Gökçe’nin yaşadığı sağlık problemi iki ailenin de oldukça üzülmesine sebep oldu. Aldığı bu üzücü haberle yıkılan Osman ise Gökçe’den özür diledi. Gökçe de yaptıkları yüzünden Osman’dan özür dilerken, ikili sonunda birbirlerini affetti ve barıştı. Gökçe’nin moralini yüksek tutmak için mücadele veren Osman, Gökçe’nin kendisine serenat yaptığı “Aşk Kitabı” şarkısıyla ona bir sürpriz yaptı.

Yıldız’a Şok

Kuzey ile Yıldız’ın mutluğunu ise final sahnesinde gelen davetsiz bir misafir gölgeledi. Kuzey’in Yıldız için hazırladığı romantik yemeğe aniden çıkıp gelen Şahika, tüm bunları altüst etti. Şahika, Kuzey’i elde edebilmek adına onunla baş başa kalmak istedi. Bu sırada yeni evlerine gelen Yıldız, gördüğü bu manzara ile şoke oldu ve evi terk etti.

Exit mobile version