Bir uyudu, cinsel organı yok oldu! Olayın perde arkası şoke etti…

Bir uyudu, cinsel organı yok oldu! Olayın perde arkası şoke etti...

Hindistan’da yaşayan 20 yaşındaki Mücahid, kendisini acil bir tıbbi durumla karşı karşıya olduğuna inandıran bir adam tarafından cinsiyet değiştirme operasyonuna zorlandı.

ensonhaber.com

Hindistan’daki olayı duyanlar, kulaklarına inanamadı.

Uttar Pradesh eyaletindeki bir köyde yaşayan 20 yaşındaki Mücahid isimli genç adam uyandığında hayatının şokunu yaşadı.

Cinsel organı yoktu…

Kendisini acil bir tıbbi durumla karşı karşıya olduğuna inandıran bir adam tarafından cinsiyet değiştirme operasyonuna zorlandığını iddia eden Mücahid, yaşananların ardından gözlerini hastanede açtı.

Tehditler ve tacizler

NDTV adlı sitede yer alan habere göre Mücahid, kendisini kandıran kişinin Omprakash adlı bir kişi olduğunu ve uzun süre boyunca tehdit ve taciz edildiğini iddia etti.

3 Haziran tarihinde Muzaffarnagar Tıp Fakültesi’nde bir operasyon geçiren genç adam operasyon sonrasında uyandığında cinsel organının olmadığını fark etti.

Omprakash’ın, toplum ve ailesi tarafından dışlanacağını düşündüğü Mücahid’in yaşamak zorunda kalacağına ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü.

Ayrıca, Mücahid’in babasını öldürme ve aile arazisine el koyma tehdidinde bulunduğu da iddialar arasında yer aldı.

“Seni kadına dönüştürdüm”

Mücahid, Omprakash’ın kendisine ‘Seni erkekten kadına dönüştürdüm ve artık benimle yaşamak zorundasın. Sana bir avukat ayarlayıp mahkeme nikahı hazırladım. Şimdi babanı vuracağım ve senin payına düşen araziye benim adım verilecek ve sonra onu satıp Lucknow’a gideceğim’ dediğini aktardı.

Alınan bilgiye göre polis, Omprakash’ı tutukladı ve olaya karışan doktorlar hakkında da soruşturma başlattı.

Kabus gibi olay sonrası Mücahid için yüklü bir tazminatın da talep edileceği öğrenildi.

Film gibi

Dünyanın gündemine oturan dehşet dolu olay, ünlü yönetmen Pablo Almodovar’ın 2011 yılında çektiği “İçinde Yaşadığım Deri” (La piel que habito) filmini hatırlattı.

Exit mobile version