Alanyaspor’dan Oğuz Aydın açıklaması

Alanyaspor'dan Oğuz Aydın açıklaması

Adı Süper Lig’in dev kulüpleriyle anılan Oğuz Aydın için Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Galatasaray ve Beşiktaş ile bu konuda bir konuşmamız oldu. Sadece bir konuşmaydı. Masaya oturmadık. İki kulüple de bir pazarlığımız olmadı” dedi.

ensonhaber.com

Alanyaspor Kulübü, 7 Haziran’da yaptığı olağan genel kurul toplantısının ardından 2024-2025 sezonu öncesi ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Cengiz Aydoğan Kulüp Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu başkanlığında yapılan toplantıda, yeni sezon planlamasıyla ilgili yönetim kuruluna bilgi verilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Hasan Çavuşoğlu, yeni sezonun yönetim kuruluna, takıma ve camiaya hayırlı olması dileğinde bulundu.

“İki kulüple de bir pazarlığımız olmadı”

Adı Süper Lig’in dev kulüpleriyle anılan Oğuz Aydın için Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu’ndan açıklama geldi.

Radyospor’a konuşan Çavuşoğlu, şunları dedi:

Galatasaray ve Beşiktaş ile bu konuda bir konuşmamız oldu. Sadece bir konuşmaydı. Masaya oturmadık. İki kulüple de bir pazarlığımız olmadı.

Oğuz’u isteyen ekipler

Yurt dışından Hollanda ekibi Ajax’ın yanı sıra Süper Lig’den başta Galatasaray olmak üzere, Beşiktaş, Trabzonspor’la da adı anılan futbolcu için, bu kulüplerin Alanyaspor kulübüyle bonservis pazarlıkları yaptığı ileri sürülmüştü.

Piyasa değeri 4.3 milyon euro

Alanyaspor formasıyla sergilediği performansla A Milli Takım’ın geniş kadrosuna seçilen Oğuz Aydın, geçen sezon turuncu-yeşilli formayla 38 maçta 13 gol ve 8 asistlik performans sergiledi.

Kulübüyle 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 4.3 milyon euro olarak gösteriliyor.

Exit mobile version