1. Haberler
  2. Magazin
  3. Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço isyan etti! Ev sahibinin yaptıklarını anlattı

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço isyan etti! Ev sahibinin yaptıklarını anlattı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ev sahibiyle mahkemelik olduğu haberleri gündeme gelen Nuri Alço, ödediği kirayla dikkat çekmişti! Eşi Burcu Alço çıkan iddialara cevap verdi.

Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço isyan etti! Ev sahibinin yaptıklarını anlattı

ensonhaber.com

Şu sıralar sağlık sorunları sebebi ile tedavi gören Nuri Alço’nun bu süreçte 2016’dan beri kiracı olarak yaşadığı evin sahibiyle mahkemelik olmuştu.

3 bin 500 TL kira

Alço hakkında; İstanbul’un göbeğinde bulunan ev için 3 bin 500 TL kira ödediği ileri sürülmüş ve ev sahibinin, mahkemeye başvurarak tahliye işlemleri için harekete geçtiği iddia edilmişti.

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço’dan konuyla ilgili açıklama geldi.

“Yani susacaktım ama iddialar saçma sapan bir yere evrilip gidiyor” diyen Burcu Alço, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2 sene daha oturma hakkımız var”

‘Bizim haberimiz olmadan ev sahibimiz evi satıyor. Yeni alan ev sahibi evi bile görmeden alıyor. Sonra ‘Çıkın evden’ diyor. Kendisi yerleşecekmiş… Tamam ama bizim daha hukuki olarak 2 sene daha oturma hakkımız var, evden niye çıkalım?

“Muhtemelen başka evleri var”

Kiraya zam yapalım ve kontrat düzenleyelim’ dedik, kontrat kısmını kabul etmedi. Sonra iş mahkeme sürecine kaldı. Eve yerleşmekten vazgeçti. Muhtemelen başka evleri var.

Biz kendimize göre kira arttırım bedeli olarak evden çık/çıkma ikileminde kaldığı için kendisi yine yüzde 25 zam yapıp yatırmaya devam ettik.

“Yani burada sorun kira zammı değil”

İlk başta ‘Kira artıralım’ dememize rağmen (Neredeyse ödediğimiz tutarım 3 – 4 katı) “Kontrat yapmam” dedi. Ee bu iş nasıl olacak? Yani burada sorun kira zammı değil, kontrat yapmak istemeyişi…

“Çok da hevesim kalmadı zira…”

Ee burada eşimin sağlık sorunları da devreye girdi ama yine de bir gün olsun kirası gecikmedi. Bilirkişi eve geldi, onların belirleyeceği rakama göre devam edecek kira ya da etmeyecek… Çok da hevesim kalmadı zira…”

Nuri Alço’nun eşi Burcu Alço isyan etti! Ev sahibinin yaptıklarını anlattı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin