TSYD Ankara Şubesi Koşusunu “Demedi Deme” kazandı

TSYD Ankara Şubesi Koşusunu “Demedi Deme” kazandı

75. Yıl Ankara Hipodromu geleneksel TSYD Ankara Şubesi Koşusuna sahne oldu. 3 yaşlı safkan İngiliz taylarının boy gösterdiği yarış 2000 metre mesafe üzerinden kum pistte koşuldu. 2024 yılı TSYD Ankara Şubesi Koşusu’nu, Selim Özekici’nin sahibi ve yetiştiricisi olduğu Demedi jokeyi Müslüm Çelik idaresinde kazandı. Emin Karataş’ın antrenörlüğünü üstlendiği kır erkek tayın bu neticeyle birlikte yarış yaşamının 5. birinciliğini hanesine yazdırdı.

Ankara’da programın 6. yarışında Kral Dayı ikincilik elde ederken, El King üçüncü, War Machine dördüncü, Çeli Beza ise beşinci olarak pistten ayrıldı. Yarışın galibi Demedi Deme için bitiriş derecesi 2.11.95 olurken, farklar 1,5 Boy – Burun – 6 Boy – 18 Boy şeklinde sonuçlandı.

Koşunun ardından düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi adına antrenör Emin Karataş’a ödülünü TSYD Ankara Şubesi Genel Sekreteri Ali Said Kadıoğlu verdi. Törene TSYD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Gürgen ve Erkan Tiryaki ile Ankara Hipodrom Müdürü Özgür Kaya da katıldı.

Exit mobile version