1. Haberler
  2. Dünya
  3. Yaprak sarması yaparken üzerini tabakla değil onunla kapatın, sarmaların lezzetine doymayın…

Yaprak sarması yaparken üzerini tabakla değil onunla kapatın, sarmaların lezzetine doymayın…

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk mutfağının enfes lezzetleri arasında yer alan yaprak sarması oldukça maharetli bir yemektir. Dağılmaması için üzerine kapatılan tabak yerine onu koymak sarmanın hem daha lezzetli olmasını hem de dağılmasını önlüyormuş.

Yaprak sarması yaparken üzerini tabakla değil onunla kapatın, sarmaların lezzetine doymayın…
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin