Başkan Osman Sungur’dan önemli açıklamalar!

Başkan Osman Sungur’dan önemli açıklamalar!

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Osman Sungur, taraftarlar ile buluşarak önemli açıklamalar yaptı.

Ankara Konağı’nda taraftarlarla bir buluşma gerçekleştiren Başkan Sungur, yöneticilerin de bulunduğu toplantıda önemli açıklamalar yaptı. GHA’nın ulaştığı bilgilere göre Sungur’un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

-Mete Kaan ile kesin anlaşma sağladık. Şu an kiralık olarak aldık ama sezon sonunda opsiyonumuz var.

-Etebo resmen bizim sözleşmeli futbolcumuzdur.

-Yatabare çok iyi bir insan. Sözleşmesini maç başına çevirmeyi kabul etti. Ondan da sezon boyu, 90 dakika olmasa da faydalanmaya çalışacağız.

-Transfer çalışmalarımız sürüyor. Hücuma 2, stopere ise 1 oyuncu almayı planlıyoruz. Bir forvet ile ciddi anlamda görüşmelerimiz sürüyor.

-Djitte transferinde sona gelmiştik. Burada evini tuttuk, uçak biletini aldık. Hatta vize alamıyordu onu bile çözdük ama karşılamaya gittiğimizde biletini aldığımız uçaktan çıkmadı. Sonrasında tutarsız davranışlar sergiledi. Başka kulüpler daha fazla veriyor şeklinde konuştu. Aramızda transferden cayan tarafın 100 bin Euro ödeyeceğine dair bir yazışma var. Belki bu durumu uluslararası makamlara taşıyabiliriz.

-Hacettepe 1945’e kiralık olarak giden futbolcularımız psikolojik olarak çok yıpranmış geldiler. Oradaki dönemleri çok kötü geçmiş.

-Dışarıda yediğimiz en basit tost 150 TL olmuş. Kombine fiyatlarına baktığımızda Gençlerbirliği’nin bir maçı 90 TL civarına geliyor.

-Kapalı tribün ve kale arkasını kapatarak, tek tribünde tek ses olmanın yanında bu tribünlerdeki masraflardan 4 milyon TL’ye yakın tasarruf sağladık.

-Daha önceki dönemlerde bir şeyler olmuş gibi görünüyor ama şu net olarak söyleyebilirim; bizim yönetimimizde hırsızlık gibi bir olay olamaz.

-Kulübün dijitalleşmesine büyük önem veriyor ve bunun için yoğun çaba harcıyoruz. Teknolojik yatırımlarımızı antrenman sahamıza da yaptık. Yazılım aldık, kameralarımızı yeniledik. Drone’lar kullanıyoruz. Recep Karatepe hocamız da teknolojiyi kullanma konusunda çok hünerli. Tercihimizde bu da önemli bir rol oynadı.

-Sağlık birimi ve altyapımız için de çok sayıda teknolojik alet ve yazılım yenilemeleri yaptık.

Exit mobile version