1. Haberler
  2. Dünya
  3. Tarhana ne zaman, hangi ay yapılır? Ekşimeyen tarhananın sırrı

Tarhana ne zaman, hangi ay yapılır? Ekşimeyen tarhananın sırrı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genellikle yaz aylarının sonuna doğru yapılan tarhana, kış boyunca içleri ısıtıyor. Hastalıklara şifa olan tarhana çorbası için, doğru zamanda ve ekşitmeden bir hamut tutmak gerekiyor. Peki, tarhana ne zaman yapılır? Ekşimeyen tarhana tarifi…

Tarhana ne zaman, hangi ay yapılır? Ekşimeyen tarhananın sırrı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Enable Notifications OK No thanks