1. Haberler
  2. Manşet
  3. Assassin’s Creed Shadows çıkmadan yerin dibine girdi!

Assassin’s Creed Shadows çıkmadan yerin dibine girdi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ubisoft son zamanlarda yeni oyunlarıyla oyuncuların yüzünü güldüremiyor. Star Wars Outlaws’ın beğenilmemesinin ardından, benzer bir durum Assassin’s Creed Shadows için yaşanıyor. Geçtiğimiz saatlerde paylaşılan bir video, dislike yağmuruna tutuldu.

Assassin’s Creed Shadows için yayınlanan yeni fragman, oyunun Feodal Japonya’yı anlatma şekliyle tartışmalara yol açtı. Fragman, oyuncuların keşfedebileceği geniş açık dünyayı sergiliyor. Ancak kullanıcılar tarihi ve kültürel yanlışlıklara dikkat çekti. Buna göre Japon kültürüne yeterli saygıyı göstermediğini düşünüyorlar.

YouTube videoYouTube video

[embedded content]

SDNSDNShiftdelete.net

Tartışmanın ana noktalarından biri, oyunda görülen mimari tarzlar. Oyuncular, Japon ve Çin mimarisinin karıştırıldığını, binaların tarihsel doğruluk olmadan hazırlandığını düşünüyor. Ayrıca fragmanın arka plan müziği, Japonya’da kullanılmayan bir Çin enstrümanı içermesi nedeniyle de eleştirildi.


X platformu AB yasalarından muaf tutulacak! İşte sebebiX platformu AB yasalarından muaf tutulacak! İşte sebebi

X platformu AB yasalarından muaf tutulacak! İşte sebebi

Elon Musk’ın X platformu, yeterince büyük olmadığı için Avrupa Birliği’nin (AB) sıkı düzenlemelerinden muaf tutuldu.

Oyunun açık dünyası merak uyandırıyor olsa da, kültürün doğru şekilde yansıtılmadığı belirtildi. Buna göre fragman çıkış yaptıktan birkaç saat içerisinde 100 bine yakın dislike aldı. Ayrıca Ubisoft’un yorumlarda bot kullandığı iddia edildi.

Assassin’s Creed Mirage, serinin gizlilik odaklı bir maceraya dönüşünü temsil ediyordu. Shadows ekibi, Mirage’ın test sonuçlarını ve oyuncu geri bildirimlerini değerlendirerek oyunun gizlilik unsurlarının üstüne düştü. Ayrıca Ubisoft’un çeşitli ekipleri arasındaki işbirliği ve Anvil teknolojisi sayesinde, yeni özelliklerin tüm projelere uyum sağlaması hedefleniyor.

Ubisoft henüz fragmanla ilgili ortaya çıkan tartışmalara resmi bir yanıt yayınlamadı. Geliştirme devam ederken, şirketin bu kültürel endişeleri ele alıp almayacağı henüz belli değil.

Assassin’s Creed Shadows çıkmadan yerin dibine girdi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin