1. Haberler
  2. Manşet
  3. Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı!

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Black Myth: Wukong”, oyun dünyasında milyonları sürükleyen bir yapım oldu. Efsanevi Çin mitolojisine dayanan oyun, etkileyici grafikleri, yaratıcı dünyası ve güçlü hikayesi ile oyunseverlerden tam not aldı. Ancak, ortaya çıkan son detaylara göre bu oyunda oyuncuların göremediği birçok öğe ve tasarım bulunuyor. Geliştirici ekip, zaman kısıtlamaları ve diğer zorluklar nedeniyle oyunun bazı bölümlerini ve karakterlerini tamamlayamadan iptal etmek zorunda kalmış.

Öne çıkan iptallerden biri, “İki Dünya Dağı Örümceği” adlı bir boss karakteri. Bu boss, hızlı bir şekilde yumurtlayarak kendini patlatan örümcekler üretebiliyor ve oyuncuların görüş alanını ciddi şekilde kısıtlayan saldırılar yapabiliyor.

black-myth-wukong-iptal-edilen-bolumublack-myth-wukong-iptal-edilen-bolumu

Karakterin saldırı mekanikleri ve hareket tarzı, oyundaki bir başka karakter olan Zizhu’er’e oldukça benziyor, bu nedenle bu iki tasarımın birbirine çok yakın olduğu düşünülüyor. Ayrıca, oyunun dosyalarında keşfedilen uygulanmamış seslendirme kayıtları da ortaya çıktı.


Black Myth: Wukong güncellendi! Kaybolma derdi bittiBlack Myth: Wukong güncellendi! Kaybolma derdi bitti

Black Myth: Wukong güncellendi! Kaybolma derdi bitti

Black Myth: Wukong oyununa canlı harita özelliği geldi. Artık kaybolmadan oyunda nerede olduğunuzu görebileceksiniz.

Çoğunluğu bir kadın sesi tarafından yapılan seslendirmelerin, Kang Jin Xingjun adlı karakter için yapıldığı tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra, oyunun kodlarında birçok ilginç unsurun, örneğin “AK-47” gibi modern silahların ve çeşitli dönüşüm yeteneklerinin de yer aldığı ancak bu içeriklerin oyuna eklenmediği ortaya çıktı.

Başlangıçta 11 bölüm olarak planlanan “Black Myth: Wukong”, son haliyle sadece 6 bölüm olarak piyasaya sürüldü. Bu da oyunun kapsamının önemli ölçüde daraltıldığını gösteriyor. Yine de, geliştirici ekibin bu kararı, oyunun daha odaklı ve akıcı bir deneyim sunmasını sağlamış olabilir.

Siz, bu iptal edilen içeriklerin oyunda olmasını ister miydiniz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Black Myth: Wukong’un iptal edilen bölümü ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin