iPhone 16 Pro ve Pro Max’in içini açtılar! İşte şok tasarım

iPhone 16 Pro ve Pro Max’in içini açtılar! İşte şok tasarım

iPhone 16 serisi piyasaya çıktığından bu yana tüm dünyada ses getirdi. Son olarak bazı teknisyenler iPhone 16 Pro’nun içini açtı. iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’in söküm videoları, Apple’ın yeni nesil telefonlarında yaptığı tasarım değişikliklerini gözler önüne serdi.

iPhone 16 serisiyle birlikte yaşanan en dikkat çekici değişikliklerden biri, anakartın boyutu oldu. iPhone 15 Pro’ya kıyasla, anakartın daha küçük olduğu ve donanımın daha sıkı şekilde yerleştirildiği görülüyor. Bu, iç hacmi daha verimli kullanmasını sağlamış olsa da, tamir için zorluk yaratabilir.

Her iki yeni iPhone modeli de 12 Megapiksel periskop telefoto lensiyle birlikte daha büyük kamera modülleri kullanıyor. Öte yandan selfie kamerasının bu yıl biraz küçüldüğü fark edildi. Diğer önemli bir fark ise 16 Pro’daki kamera düğmesinin çıkarılabilir olmadan lazerle gövdeye sabitlenmesi oldu.




8 GB RAM, 90 Hz ekran: Bütçe dostu Tecno Spark 30 tanıtıldı!

Tecno, bütçe dostu olması beklenen yeni akıllı telefonunu duyurdu. İşte Tecno Spark 30 teknik özellikleri…

Apple, iPhone 16 Pro’da daha iyi sıcaklık kontrolü sağlamak için bataryayı metal muhafaza içine yerleştirdi. Batarya kapasitesi bir önceki nesle göre yaklaşık yüzde 9 artışla 3,582mAh’e ulaştı, ancak boyutun çok fazla değişmediğini belirtelim.

Video ayrıca iPhone 16 Pro Max’in hala siyah kaplama kullandığını gösteriyor. Bunun sebebi muhtemelen batarya boyutunun yeterli havalandırmaya sahip olmasından kaynaklanıyor.

[embedded content]

Shiftdelete.net

İlk incelemeler, Apple’ın iPhone tasarımını anakarttan başlayarak değiştirdiğini gözler önüne serdi. Yapılan değişikliklerin cihazların ömrünü ve tamir sürecini nasıl etkileyeceğini zamanla göreceğiz.

Exit mobile version