1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. Haylou Solar Pro İncelemesi: Olağanüstü Dayanıklılık ve Uzun Pil Ömrü!

Haylou Solar Pro İncelemesi: Olağanüstü Dayanıklılık ve Uzun Pil Ömrü!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çok dayanıklı bir akıllı saat olan Haylou Solar Pro uzun pil ömrü ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Haylou Solar Pro incelemesi ile söz konusu akıllı saatin neler sunduğunu detaylı şekilde ele alacağız.

Haylou Hakkında

Özellikle akıllı saatler ve kablosuz kulaklıklar üzerine odaklanan çeşitli akıllı giyilebilir cihazların üretiminde uzmanlaşmış küresel bir marka olan Haylou, sağlık ve fitness tutkunlarının ihtiyaçlarını karşıyalan, bütçe dostu ancak özelliklerle dolu ürünler sunuyor.

Haylou Solar Pro İncelemesi

1,43 inç ekran büyüklüğüne sahip olan Haylou Solar Pro, AMOLED ekran üzerinde 466 x 466 piksel çözünürlük sunuyor. Saatin ekranı, canlı renkler ve keskin detayları sayesinde etkileyici bir deneyim yaşatıyor.

Saatin yan kısmında döndürme butonu bulunuyor. Kullanım esnasında büyük bir kolaylık sağlayan döndürme butonu sayesinde birden fazla menü arasında zahmetsiz şekilde geçiş yapabilirsiniz.

[embedded content]

Solar Pro, yapay zekâ tabanlı sesli asistan özelliği sayesinde akıllı saat deneyimini bambaşka boyuta taşıyor. Eller serbest kontrolü destekleyen bu özellik sayesinde çeşitli işlemleri kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Örneğin yalnızca basit bilek kaldırma hareketiyle aramaları hızlı şekilde yanıtlayabilirsiniz. Böylece çalışırken ya da egzersiz yaparken aramayı yanıtlamak ile uğraşmak zorunda kalmazsınız. Telefon ile eşleştirme yaptıktan sonra AI Voice Asistant isimli işlevi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Akıllı saatte acil durumlarda yardım çağırmak için geliştirilen SOS özelliği yer alıyor. Akıllı telefonunuza Bluetooth bağlantısı üzerinden acil aramalar yapan özellik, kritik durumlarda anında yardım çağrılmasına imkân tanıyor.

Bu özelliği kullanmak için cihazı Bluetooth aracılığıyla akıllı telefon ile eşleştirmeniz ve acil durum iletişim numarasını girmeniz gerekiyor.

Düzenli olarak spor yapan kişiler için de harika bir akıllı saat olan Solar Pro‘da 100’den fazla spor modu mevcut. Koşudan yogaya kadar çok sayıda özel spor modu, fitness hedeflerinize ulaşmanıza yardım ediyor.

Akıllı saat çeşitli türlerde çizgi film, teknoloji ve spor dahil olmak üzere çeşitli türlerde 100’den fazla saat arayüzü sunuyor. Kişiselleştirilmiş arayüzler, daha iyi bir akıllı saat deneyimi elde edilmesini sağlıyor.

IP68 sertifikasına sayesinde toza ve suya karşı dayanıklılık sunan akıllı saat ayrıca -10°C’den 50°C’ye kadar zorlu sıcaklıklara karşı dayanıklılık sağlıyor. Solar Pro bu sayede her türlü dış mekân etkinliğine ve zorlu koşullarda rahatça kullanılabiliyor.

Akıllı saat dayanıklılığın yanı sıra hafif yapısıyla da öne çıkıyor. Sadece 45 gram ağırlığında olan saati gün içerisinde rahatça kullanabilirsiniz.

Olağanüstü yazılım algoritmalarıyla desteklenen akıllı saat uzun pil ömrü sunarak sık sık şarj etme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. 20 günlük bekleme süresi ve 7 güne kadar kullanım imkânı elde ediliyor.

Saatte Her Zaman Açık Ekran özelliği mevcut. Bu özellik, saat ve tarih gibi bazı bilgiler her zaman görülebilmesini sağlıyor. Böylelikle bazı bilgilere ulaşabilmek için saatin güç butonuna basılmasına gerek kalmıyor.

Haylou Solar Pro modelini kullanarak kalp atış hızını öğrenebilir, SpO2 ölçümü yapabilir, uyku ve stres takibi gerçekleştirebilirsiniz. Bu özellikler sayesinde gün boyunca sağlığınızı çok kolay şekilde takip edebilirsiniz.

Cihazda yer alan 2’si 1 arada Bluetooth çipi, %80 daha hızlı işlem yeteneğine sahip. Böylece istikrarlı ve hızlı bağlantı imkânı sağlanıyor. Genel olarak saat akıcı bir şekilde çalışarak keyifli bir kullanım deneyimi sunuyor.

Bluetooth aracılığıyla telefon görüşmesi yapabilmenize olanak tanıyan akıllı saat siyah, gümüş ve mavi olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunuyor. Her renk seçeneğinin çok şık bir görünüme sahip olduğunu belirtmek gerekiyor.

Editörün Yorumu

Dayanıklılık konusunda çok başarılı bir performans sergileyen Haylou Solar Pro, zorlu şartlarda bile herhangi bir endişe yaşanmadan sorunsuz şekilde kullanılabiliyor. Ayrıca uzun pil ömrü sayesinde saatin sık sık şarj edilmesine de gerek kalmıyor.

Yapay zekâ tabanlı sesli asistan özelliği akıllı saat kullanımını çok keyifli hâle getirirken SOS özelliği ise yardım gereken durumlarda önemli bir rol üstleniyor. Saat ayrıca kalp atış hızını öğrenme ve SpO2 ölçümü yapma dahil olmak üzere çeşitli sağlık işlevleri sunuyor.

Sonuç olarak dayanıklılık, pil ömrü ve kullanışlı özellikleriyle öne çıkan Haylou Solar Pro ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılayacaktır.

Haylou Solar Pro Özellikleri

  • Ekran Boyutu: 1,43 inç
  • Ekran Teknolojisi: AMOLED
  • Ekran Çözünürlüğü: 466 x 466 piksel
  • Bluetooth: Sürüm 5.2
  • Sensörler: Kalp atış hızı sensörü, hareket sensörü, SpO₂ sensörü
  • Pil Ömrü: 20 günlük bekleme süresi ve 7 güne kadar kullanım
  • Suya Dayanıklılık Derecesi: 2 ATM
  • Antrenman Modları: 100’den fazla mod
  • Dayanıklılık: -10°C’den 50°C’ye kadar zorlu sıcaklıklara karşı
  • Saat Arayüzü: Kişiselleştirilmiş 100’ü aşkın arayüz
  • Ağırlık: 45 gram

Haylou Solar Pro Fiyatı 

Çok şık bir görünüme sahip olan akıllı saat Haylou Solar Pro 1699 TL fiyat etiketiyle satılıyor.

Haylou Solar Pro İncelemesi: Olağanüstü Dayanıklılık ve Uzun Pil Ömrü!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin