Motorola Razr 50s özellikleri Geekbench’te listelendi

Motorola Razr 50s özellikleri Geekbench’te listelendi

Motorola Razr 50s geçtiğimiz haftalarda HDR10+ standardına sahip olduğuna dair bir sertifika aldı. Şirket çok yakında Razr 50 ve Razr 50 Ultra’nın da içinde bulunduğu Razr serisinde başka bir katlanabilir telefon modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Motorola Razr 50s modeli kısa süre önce Geekbench platformu veritabanında listelendi. Serideki en ucuz seçenek olarak gelecek katlanabilir telefon modelinin dikkat çekici teknik özellikleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Motorola Razr 50s’ten neler bekleniyor?

Geekbench’te listelenen Motorola Razr 50s modeli 8 GB RAM kapasitesi ve Android 14 işletim sistemi ile dikkatleri üzerine çekti. Bununla birlikte cihazın, Razr 50’de de yer alan MediaTek’in Mali-G615 MC2 GPU’lu Dimensity 7300 ya da Dimensity 7300X yonga setlerinden birine sahip olacağı söyleniyor.

Yeni katlanabilir telefon modeli tek çekirdekli ve çok çekirdekli testlerde sırasıyla 1.040 ve 3.003 puan elde etti. Karşılaştırma amacıyla Motorola Razr 50 modeli aynı testlerden 1.051 ve 3.032 puanla ayrılmıştı. Bu da yeni modelin beklentileri karşılayacağına işaret ediyor.




Xiaomi 14T serisi için nefesler tutuldu: Canlı yayında birlikteyiz!

Teknoloji dünyası, 26 Eylül’de saat 15:00’te gerçekleştirilecek Xiaomi 14T serisi tanıtımı için heyecanla geri sayıma başladı.

Geekbench platformunda ne yazık ki Motorola Razr 50s modeli ile ilgili daha fazla ayrıntı yer almıyor. Cihazın standart model ile arasındaki farklar henüz belirsizliğini koruyor.

Motorola Razr 50s serideki en uygun fiyatlı model olarak piyasaya sürülecek. Cihazın cazip bir fiyat aralığına ulaşabilmesi için teknik özelliklerde bazı fedakarlıklar yapılması muhtemel görünüyor. İlerleyen haftalarda cihazla alakalı daha fazla ayrıntı gelmesi bekleniyor.

Peki ya siz Motorola Razr 50s’ten neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı paylaşmayı unutmayın!

Exit mobile version