1. Haberler
  2. Manşet
  3. Daha fazla yapay zeka: Nothing OS 3.0 güncellemesi belli oldu!

Daha fazla yapay zeka: Nothing OS 3.0 güncellemesi belli oldu!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda yaptığı duyurularla birlikte cihazlarına ChatGPT eklentisini duyuran Nothing, sürekli olarak yapay zeka tarafındaki çalışmalarını sürdürüyor. Haziran ayında düzenlenen etkinlikte yeni Nothing Ear ile birlikte Nothing OS 3.0 işletim sistemi güncellemesinden de bahsedilmişti ve şimdi yeni güncelleme özellikleri hakkında daha fazla detay ortaya çıktı. İşte Nothing OS 3.0 ile gelecek yenilikler…

Yapay zeka özelliklerine geçmeden önce ilk olarak görünüş tarafından bahsetmek istersek, Nothing, işletim sistemi içerisindeki Hızlı Ayarlar paneli ve kilit ekranındaki saat ile birlikte otomatik parlaklık ayarındaki tasarımı da değiştirecek.

Nokta tasarımı Nothing telefonlarda alışık olduğumuz bir animasyon ve OS 3.0 ile birlikte bu özellik için de daha akıcı ve dinamik görsel efektler getirilecek. Parmak izi ve şarj animasyonlarının yanı sıra hava durumu uygulaması da nokta animasyonu ile güncellenecek.


Nothing Phone (2a) için Nothing OS 2.6 güncellemesi!Nothing Phone (2a) için Nothing OS 2.6 güncellemesi!

Nothing Phone (2a) için Nothing OS 2.6 güncellemesi!

Nothing tarafından yapılan duyurularla birlikte uzun süredir beklenen Nothing Phone (2a) için Nothing OS 2.6 güncellemesi yayınlandı…

Tasarım tarafında daha fazla yoğunluk verecek güncelleme, ana ekrandaki widgetların etkileşimini kolaylaştıracak ve Galeri uygulamasında düzenleme için daha gelişmiş özellikler sunulacak. Ayrıca güncelleme ile birlikte optimizasyon artarak cihaz performansı geliştirilecek. Bu sayede uygulamalar daha hızlı açılacak ve animasyonlar akıcı olacak.

Yapay zeka tarafına gelecek olursak, uygulamaları farklı kategorilere ayırabilen akıllı çekmece özelliği eklendi. Otomatik görüntü kategorize etme ve doğal dil arama desteği de sunuldu. Ayrıca AI yakınlaştırma, süper çözünürlük, ve AI resim oluşturma özellikleri de önümüzdeki aylarda kullanılabilir olacak.

Nothing OS 3.0 açık beta sürümü Ekim ayında başlayacak ve kararlı sürümü Aralık 2024’te kullanıma sunulacak. Cihazların listesi ve kullanıma sunulacağı zamanlar yakında açıklanacak.

Peki siz OS 3.0 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Daha fazla yapay zeka: Nothing OS 3.0 güncellemesi belli oldu!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin