1. Haberler
  2. Manşet
  3. Keanu Reeves, bir oyun karakterine daha hayat veriyor: İşte detaylar!

Keanu Reeves, bir oyun karakterine daha hayat veriyor: İşte detaylar!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ünlü oyuncu Keanu Reeves, kariyerine yeni bir sayfa ekliyor. Matrix ve John Wick serileriyle tanınan Reeves, bu kez popüler video oyunu karakteri Shadow the Hedgehog’a sesini verecek. Bu heyecan verici gelişme, hem beyaz perdede hem de dijital platformlarda karşımıza çıkacak.

Keanu Reeves, şimdi de Shadow oldu!

Sonic the Hedgehog evreninin sevilen karakteri Shadow, Aralık ayının sonlarına doğru vizyona girecek olan ‘Sonic the Hedgehog 3’ filminde Reeves’in sesiyle hayat bulacak. Ancak oyunseverler için daha da ilginç olan, Reeves’in aynı karakteri Sonic x Shadow Generations oyununun DLC içeriğinde de seslendireceği haberi oldu.

Sony’nin State of Play etkinliğinde duyurulan bu gelişme, oyun dünyasında büyük yankı uyandırdı. ‘Sonic the Hedgehog 3 Movie Pack’ adı verilen DLC, oyunculara film atmosferini yaşatmayı hedefliyor. Gösterilen kısa tanıtım videosunda, Reeves’in seslendirdiği Shadow karakterinin Tokyo sokaklarında maceraya atıldığını görüyoruz.

Oyunun yapımcısı Shun Nakamura, PlayStation Blog’a verdiği röportajda, DLC’nin ana oyundan bağımsız bir içerik olduğunu vurguladı. Nakamura, “Bu, ana oyuna ek olarak sunduğumuz bonus bir içerik. Ancak Shadow’un kontrolleri ana oyundakiyle aynı olacak,” şeklinde konuştu.


Keanu Reeves’li Sonic the Hedgehog 3 geliyor! İşte fragmanKeanu Reeves’li Sonic the Hedgehog 3 geliyor! İşte fragman

Keanu Reeves’li Sonic the Hedgehog 3 geliyor! İşte fragman

Sonic the Hedgehog 3 fragmanı yayınlandı. Kadroda Keanu Reeves, Jim Carrey ve Idris Elba gibi isimler bulunuyor.

Tokyo’nun oyun içindeki görüntüsünü gerçekçi hale getirmek için ekstra çaba harcadıklarını belirten Nakamura, “Geliştirme ekibimiz de Tokyo’da yaşıyor, bu yüzden hem Sonic oyunu olarak eğlenceli hem de Tokyo’nun ruhunu yansıtan bir ortam yaratmaya çalıştık. Hatta oyunda kullanılan gerçek mekânlara gidip araştırma yaptık. Shadow olarak gerçek bir şehirde oynamak çok heyecan verici olacak, lütfen sabırsızlıkla bekleyin,” dedi.

keanu-reeves-bir-oyun-karakterine-daha-hayat-veriyor-iste-detaylar-2keanu-reeves-bir-oyun-karakterine-daha-hayat-veriyor-iste-detaylar-2

Oyunseverler için güzel haberler bununla sınırlı değil. Sonic x Shadow Generations, 25 Ekim’de tüm konsollarda ve PC’de piyasaya sürülecek. ‘Sonic the Hedgehog 3 Movie Pack’ DLC’si ise 12 Aralık’ta oyuncularla buluşacak. DLC ayrıca, oyunun Digital Deluxe Edition’ında da yer alacak ve bu sürümü satın alan oyuncular ekstra bir ücret ödemek zorunda kalmayacak.

Siz de yayınlanan videoyla ilgili görüşlerinizi bizle yorumlarda paylaşmayı ihmal etmeyin.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Keanu Reeves, bir oyun karakterine daha hayat veriyor: İşte detaylar!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin