500 bin TL’lik Huawei Mate XT çıktı! Sadece 88 tane var

500 bin TL’lik Huawei Mate XT çıktı! Sadece 88 tane var

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte akıllı telefon dünyasında da büyük yenilikler yaşanıyor. Son dönemde dikkat çeken gelişmelerden biri ise Huawei’nin tanıttığı ve dünyanın ilk üçe katlanabilir akıllı telefonu olan Mate XT Ultimate. Caviar ise bu modelin timsah ve altın kaplamalı versiyonlarını görücüye çıkardı.

Caviar, Huawei Mate XT katlanabilir modeli için sınırlı sayıda üretilen tasarımını duyurdu. Zengin Renkler olarak adlandırılan bu koleksiyon, Çin mirasından esinlenen tasarımlara sahip Siyah Ejderha ve Altın Ejderha modellerini içeriyor.

Siyah Ejderha sürümü siyah timsah derisi ve altın vurgularla süsleniyor. Sınırlı sayıda üretilen bu tasarımın fiyatı 12 bin 770 dolardan başlıyor. Koleksiyonun bir diğer parçası olan Altın Ejderha ise 24 ayar altınla kaplandı ve özel olarak oyulmuş bir kasaya yer veriyor.




Huawei Mate 70 Pro canlı olarak görüntülendi!

Uzun zamandır gelmesi beklenen Huawei Mate 70 Pro canlı olarak kameralara takıldı. Telefondan uzun zamandır sızıntılar bekleniyordu.

Altın Ejderha sürümündeki oymalar; 3 bin yıllık geçmişe sahip Çin kılıç dövme tekniklerinden ilham alıyor. Böylece telefona da benzersiz bir dokunuş katıyor. Altın Ejderha sürümü ise 14 bin 500 dolardan başlayan fiyatıyla sunuluyor.

Zengin Renkler modeli, Çin kültüründe uğurlu sayılan 8 rakamına ithafen sadece 88 adetle sınırlı olacak şekilde üretildi. Müşteriler, 256 GB, 512 GB ve 1 TB dahil olmak üzere çeşitli depolama seçenekleri arasından seçim yapabilecek.

Akıllı telefonları lüks materyallerle kişiselleştirmesiyle tanınan Caviar, ayrıca 10 bin 630 dolardan başlayan fiyatlarla Çöl Titanyumu renginde altın kaplamalı iPhone 16 Pro da piyasaya sürdü.

Exit mobile version