Barry’nin yıldızı Bill Hader’dan HBO ile heyecanlandıran proje!

Barry’nin yıldızı Bill Hader’dan HBO ile heyecanlandıran proje!

Bill Hader ve Duffy Boudreau, Barry dizisi ile elde ettiği büyük başarının ardından HBO için yeni bir komedi dizisi hazırlıyor. Başarılı ikili, heyecan veren projenin pilot bölümünün senaryosunu geliştirmek üzere yeniden bir araya geliyor. İşte detaylar…

Bill Hader’ın yeni dizisinin ilk detayları geldi

Başarılı oyuncu Bill Hader, henüz ismi belli olmayan projenin resmi senaryosunu şu cümle ile özetliyor: “Küçük bir kasabadaki bir kadının büyük bir sırrı ortaya çıkar ve olaylar gelişir…” Hader ve Boudreau ikilisinin projede ortak yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacağı da ekleniyor.

Hader’in baş kahramanı ve ortak yaratıcısı olduğu HBO dizisi Barry üzerinde birlikte çalışma imkanı bulan Boudreau, dizide yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. İkili aynı zamanda Documentary Now’un birkaç bölümünün ortak yazarlığını da yaptı.




Netflix’te izlenmesi gereken en iyi filmler (2024)

Netflix’te izlenmesi gereken filmler listesi ile karşınızdayız! İşte platformda yer alan en kaliteli ve ödüllü film önerileri…

Boudreau’nun diğer çalışmaları arasında Netflix animasyon dizisi Big Mouth ve Hulu animasyon dizisi Hit-Monkey yer alıyor. Yazar, üçüncü sezonun “710N” bölümü için Hader ve Barry’nin ortak yaratıcısı Alec Berg ile birlikte Komedi Dizisi dalında En İyi Senaryo dalında Emmy adaylığı aldı.

Bill Hader, Barry dizisinde dört sezon boyunca rol aldı ve sevilen dizi 2023’te sona erdi. Hader’ın Barry’deki performansıyla 16 Emmy adaylığı aldığını da belirtelim. Bunlardan dördü “en iyi komedi” dizisine aday gösterildi. 2018 ve 2019’da ise komedi dalında “en iyi erkek oyuncu” dalında iki adaylık kazandı.

Peki siz HBO imzasıyla yayınlanacak bu projeyle ilgili neler düşünüyorsunuz?

Exit mobile version