1. Haberler
  2. Manşet
  3. Black Myth: Wukong bir ayda rekor satışa ulaştı!

Black Myth: Wukong bir ayda rekor satışa ulaştı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tokyo Game Show etkinliği sırasında Black Myth: Wukong oyununun yayınlandığı ilk ayda rekor satışa ulaştığı açıklandı. 20 Ağustos ile 20 Eylül arasında oyunun 20 milyon kopyaya ulaştığı belirtildi. Kısa süre içinde ilgi odağı haline gelen ve oyunseverlerin adeta gözdesi konumunda olan oyun, etkileyici satış başarısıyla dikkatleri üzerinde topladı. İşte detaylar…

Black Myth: Wukong oyun sektörüne damga vurdu

Black Myth: Wukong son yılların en büyük hitleri arasında yer alan Elden Ring, Hogwarts Legacy ve Zelda: Tears of the Kingdom gibi oyunlara adeta gözdağı verdi. İnanılmaz bir satış başarı yakalayan oyun, henüz bir ayda sektöre adeta damga vurmayı başardı.

FromSoftware’in hem konsol hem de PC nesli için piyasaya sürülen oyunu Elden Ring, yayınlandıktan bir yıl sonra 20 milyon kopyaya ulaştı. Warner Bros. Games’in geliştirdiği, 2023 yılının en çok satan oyunu olan Hogwarts Legacy, piyasaya sürüldükten 11 ay sonra 22 milyona ulaştı. Bu iki oyundan daha iyi bir satış grafiği yakalayan Zelda: Tears of the Kingdom ise Mayıs ayında Nintendo Switch kullanıcılarına sunularak altı ayda 20 milyon kopyaya ulaştı.


Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)

Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)

Baldur’s Gate en sevilen oyun serisi oldu Oyuncu puanlamalarına göre oyun tarihindeki en yükse puan bu yapımlara ait.

Xbox sürümünün çıkış tarihi henüz açıklanmayan Black Myth: Wukong’un yalnızca PC ve PS5 için yayınlandığını da hatırlatalım. Dolayısıyla platform sayısının sınırlı olması ve kısa sürede satışların artması oyunun performansını daha da artıracak gibi görünüyor. Şimdiden 20 milyon kopyaya ulaşan oyun, son yıllarda ses getiren bu üç büyük oyundan daha çarpıcı bir başarı elde ediyor.

Black Myth: Wukong oyununun satışların çoğunun Çin’den geldiğini de hatırlatmakta fayda var. Çin pazarında PlayStation 5‘in satışları bile artırmaya yardımcı olan oyun, dünya çapında şimdiden olağanüstü bir konuma ulaştı.

Peki siz bu oyunla ilgili neler düşünüyorsunuz?

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Black Myth: Wukong bir ayda rekor satışa ulaştı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin