Donald Trump, Google’ı tehdit etti: “Benim hakkımda…”

Donald Trump, Google’ı tehdit etti: “Benim hakkımda…”

Amerika Birleşik Devletleri, 5 Kasım 2024’te Başkanlık seçimi yapacak. Demokrat Parti Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti ise Donald Trump’ı aday gösterdi. ABD halkı seçim için geri sayımı başlatmışken Trump’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Öyle ki Başkan adayı, Google’ı tehdit etti.

2017’de Başkan seçilen ancak 2021’deki seçimde rakibi Joe Biden’a görevini devreden Trump, bu yılki seçimde yeniden seçilirse Google’ı dava etmekle tehdit etti. Kendi sosyal medya platformu Truth Social üzerinden açıklama yapan Başkan adayı, Google’ın kendisi hakkında sadece kötü haberler gösterdiğini öne sürdü.

Hatta Google’ın gerçek olmayan kötü haberler de ortaya çıkardığını belirten Donald Trump, teknoloji devinin, Demokrat Başkan Adayı Kamala Harris için yalnızca iyi haberleri öne çıkardığını iddia etti. Yani şirketin bir taraf tuttuğunu belirtiyor. Trump’ın tam açıklaması şu şekilde;

“Google’ın yasa dışı bir şekilde Donald J. Trump hakkında yalnızca kötü hikayeleri ortaya çıkaran ve gösteren bir sistem kullandığı, bazılarını bu amaç için uydurduğu, aynı zamanda Demokrat başkan adayı Kamala Harris hakkında yalnızca iyi hikayeleri ortaya çıkardığı belirlenmiştir.”

“Bu yasa dışı bir faaliyettir ve umarım Adalet Bakanlığı, bu açık seçim müdahalesi nedeniyle onları cezai olarak yargılar. Eğer bunu yapmazlarsa ve ülkemizin yasalarına tabi olarak, seçimleri kazanıp Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olduğumda, maksimum seviyede onların yargılanmasını talep edeceğim.”




Tarihin en iyi oyun serisi belli oldu! (GTA değil)

Baldur’s Gate en sevilen oyun serisi oldu Oyuncu puanlamalarına göre oyun tarihindeki en yükse puan bu yapımlara ait.

Donald Trump, 2019’daki Başkanlık Seçimi sırasında da tehditler savurmuştu. O dönemde Google’a karşı benzer iddialarda bulunmuş ancak firma bu iddiaları reddetmişti. Pek çok kişi, Trump ekibin bunu bir taktik olarak kullandığını düşünüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version