1. Haberler
  2. Manşet
  3. Samsung’un S Pen’siz katlanabilir telefonu ortaya çıktı!

Samsung’un S Pen’siz katlanabilir telefonu ortaya çıktı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsung, yeni W25 katlanabilir telefonuyla yine gündeme geldi. Ancak bu kez biraz şaşırtıcı bir iddiayla karşımıza çıktı. W25 modeli, S Pen desteği olmadan geliyor. Bu durum, birçok Samsung hayranı için beklenmedik olabilir, çünkü katlanabilir telefonlarda S Pen, büyük bir yenilik olarak görülüyordu. Peki, bu durum cihazın cazip olmasının önüne geçer mi? Aslında pek sayılmaz…

Samsung W25’in en dikkat çekici özelliklerinden biri, titanyum metal kasaya sahip olması. Samsung, bu modelde ilk kez titanyum malzeme kullanıyor. Titanyum kullanılmasının bu cihazı daha dayanıklı ve şık bir hale getireceği söyleniyor.

samsung-w25-s-pen-katlanabilir-telefonsamsung-w25-s-pen-katlanabilir-telefon

Ancak bu materyalin kullanımı, S Pen ile uyumlu olmaması gibi bir dezavantajı da beraberinde getiriyor. Daha önceki Galaxy Fold modellerinde kullanılan karbon fiber güçlendirilmiş plastik (CFRP) malzemesi, S Pen’i desteklemek için tercih edilmişti. Ancak titanyumun bu konuda bazı sınırlamaları var.


Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold Special Edition tasarımı ortaya çıktı!

Galaxy Z Fold Special Edition için yeni paylaşımlar devam ediyor. Cihazın tasarımı da ortaya çıktı. İşte ayrıntılar…

Peki W25, S Pen olmadan nasıl bir deneyim sunacak? Telefonun şık ve dayanıklı yapısı, katlanabilir ekran teknolojisi ile birleşince, S Pen olmadan da oldukça etkileyici bir kullanım sunabilir. Özellikle iş dünyasında yoğun kullanılan katlanabilir telefonlar için titanyumun sağladığı ekstra dayanıklılık, bu cihazı daha uzun ömürlü ve sağlam bir seçenek haline getiriyor.

Bu arada W25, aynı zamanda Galaxy Z Fold6 Slim olarak da adlandırılabilir. Buradan, cihazın diğer katlanabilir Samsung modellerinden daha ince geleceğini varsayabiliyoruz. Samsung, S Pen’i kaldırmış olabilir ama cihazı yine de cazip hale getirmek için önceki modellerde olmayan seçenekler sunuyor.

Kısacası, W25 katlanabilir telefon, S Pen olmadan da etkileyici bir cihaz olmayı başarabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Read this news article in EnglishRead this news article in English

Samsung’un S Pen’siz katlanabilir telefonu ortaya çıktı!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin