Kaspersky Free Antivirus

Kaspersky Free Antivirus

Kaspersky Free Antivirus, ücretsiz bir antivirüs programıdır. Windows cihazlarınızda kötü amaçlı yazılımlardan kurtulmak istiyorsanız, Kaspersky Free programını kesinlikle kullanmalısınız!

Kaspersky Free (Kaspersky Security Cloud Free), Windows PC kullanıcılarının indirebileceği ücretsiz ve hızlı antivirüs programıdır. Kaspersky Ücretsiz Antivirüs, bedava antivirüs programları arasında en güvenilir olanlar arasında yerini almaktadır.

Kaspersky Security Cloud Free, Window için ücretsiz antivirüs programlarının başında geliyor. Yeni ücretsiz antivirüs koruması, PC ve Android cihazlarınızdaki virüslere karşı koruma sağlıyor, parolalarınızı, özel belgelerinizi saklayıp koruyor, VPN ile online gönderdiğiniz ve aldığınız verileri şifreliyor.

Kaspersky Security Cloud, ücretsiz, en yüksek güvenlik teknolojileriyle birlikte geliyor ve PC ve mobil cihazlarınızı çeşitli tehlikelerden korumaya yardımcı olmak için yeni tehditlere ilişkin gerçek zamanlı verileri otomatik olarak analiz ediyor. Tarama ve temizleme işlemi gerçekleştiren ücretsiz antivirüs programı, iPhone’unuz dahil olmak üzere PC ve mobil cihazlarınızı virüslere, virüslü dosyalara, tehlikeli uygulamalara ve riskli sitelere karşı koruyor.

Ücretsiz Kaspersky Free Antivirus İndir

Bu ücretsiz antivirüs aracı işlerinize engel olmadan koruma sağlıyor. Güncellemeler otomatik olarak indiriliyor; bu da yeni güvenlik tehditlerine karşı her zaman korumada olduğunuz anlamına gelir.

Kaspersky Security Cloud Free, tüm cihazlarınızda sizi virüslere karşı koruyor. Ücretsiz sürüm, sadece antivirüs koruması sunmaktadır. VPN, parola yöneticisi, ev Wi-Fi ağını izleme, güvenli para (online alışveriş ve internet bankacılığı işlemlerinde koruma), çocuk koruması gibi gelişmiş özelliklere sahip sürümleri de bulunmaktadır.

Siz de Kaspersky Free Antivirus indirin ve windows cihazlarınızda ücretsiz bir şekilde kötü amaçlı yazılımlardan korunun!

Exit mobile version