Apple Search Ads, Türkiye’ye geliyor!

Apple Search Ads, Türkiye’ye geliyor!

Apple, geçtiğimiz günlerde geliştiricilere yönelik düzenlediği bir etkinlikte heyecan verici bir haberi paylaştı. Apple Search Ads, Türkiye de dahil olmak üzere 20’den fazla yeni pazarda kullanıma sunulacak. Bu genişlemeyle dünya genelinde 91 ülke ve bölgede erişilebilir hale gelecek ve uygulama geliştiricilerine daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı sunacak.

Apple yetkilileri, Türkiye’nin Apple müşterilerinden gelen yoğun talepler doğrultusunda platforma dahil edildiğini belirtti. Türk uygulama geliştiricileri artık kendi ülkelerinde uygulamalarını tanıtabilecek, daha fazla müşteriye ulaşabilecek ve gelirlerini artırma potansiyeline sahip olacaklar.

Apple Search Ads’in bu genişlemesiyle uygulama pazarlamacılarının başarısını desteklemek amacıyla sunulan Apple Search Ads Sertifikası programı da daha fazla önem kazandı. Bu kapsamlı çevrimiçi eğitim programı, uygulama geliştiricilerine kampanyalarını en etkili şekilde yönetme ve App Store’da daha geniş kitlelere ulaşma konusunda rehberlik ediyor.




Çalışanlardan Apple’a büyük dava: Baskı yapıyor!

Apple, çalışanların haklarını kullanmamaları için baskı altına aldığı iddiasıyla suçlandı. İşte, açılan davanın detayları…

Apple Search Ads Sertifikası, uzmanlığınızı hızlıca geliştirmenize yardımcı olacak Apple Search Ads Advanced eğitimiyle başlıyor. Program boyunca, özenle hazırlanmış dersler aracılığıyla, sonuç odaklı en iyi uygulamaları öğreneceksiniz.

Ayrıca, sektördeki yeniliklerden ve platform güncellemelerinden haberdar olmak için düzenli olarak paylaşılan güncellemeler ve yeni derslere erişebileceksiniz. Sertifikayı tamamladığınızda ise dünya çapında sertifikalı uygulama pazarlamacılarından oluşan ve sürekli büyüyen bir topluluğa katılma fırsatınız olacak.

Apple Search Ads Sertifikası hakkında daha detaylı bilgi edinmek ve programa katılmak isteyenler için bazı önemli noktaları da belirtmekte fayda var. Öncelikle program tamamen ücretsiz ve uygulama geliştiricileri başta olmak üzere, App Store’da uygulama tanıtımıyla ilgilenen herkese açık.

İster deneyimli bir pazarlamacı olun, ister yeni başlıyor olun, programdaki dersler size hem temel bilgileri öğrenme hem de mevcut becerilerinizi geliştirme ve tazeleme imkanı sunuyor. Programa katılmak için bir Apple Search Ads hesabına sahip olmanız gerekmiyor. Apple Kimliğiniz ile giriş yapmanız yeterli.

Sertifikayı almak için yapmanız gerekenler ise oldukça basit. Tüm dersleri tamamlayın ve ardından ücretsiz bir sınava girerek bilgilerinizi test edin. Sertifikayı başarıyla tamamladıktan sonra sertifikanızı LinkedIn gibi platformlarda profesyonel ağınızla paylaşma seçeneğine de sahip olacaksınız. Apple Search Ads Sertifikası tüm dünyada İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerinde sunuluyor.

Exit mobile version