1.750 TL’lik oyunlar kısa süreliğine ücretsiz oldu!

1

Artan oyun fiyatları nedeniyle platformlar tarafından yapılan kampanyaları ve indirimleri daha sık takip eder hale geldik. Bu alanda öne çıkan mecralardan birisi de Xbox diyebiliriz. Free Play Days etkinliği kapsamında her hafta birçok oyunu kısa süreliğine ücretsiz hale getiren marka, son olarak toplam değeri 1.750 TL olan iki oyunu daha ücretsiz yaptı. Peki, bu oyunlar neler?

Matchpoint – Tennis Championships, Game Pass Ultimate, Standard ve Core aboneleri için 6 Ekim TSİ 23:59’a kadar ücretsiz oldu. Bununla birlikte, The Land Beneath Us ise abonelik planı farketmeksizin yine 6 Ekim TSİ 23:59’a kadar ücretsiz bir şekilde oynanabilecek.

Xbox ücretsiz oyun

Ücretsiz olan oyunların fiyatları ise şöyle;

  • Matchpoint – Tennis Championships – 1.369 TL
  • The Land Beneath Us – 375 TL



Xbox düğmeye bastı: Game Pass’e 5 oyun daha geliyor!

Xbox Game Pass üyelerine özel Ekim ayında yepyeni 5 oyun geliyor. İşte tüm detaylarıyla bu ay içerisinde gelecek oyunlar…

Matchpoint – Tennis Championships, kariyer modu ve eşsiz rekabet sistemleriyle desteklenen ve gerçek hayattaki kort deneyimini içeren modern bir tenis simülasyonu olarak öne çıkıyor. Bununla birlikte, gerçekçi karakter animasyonlarını, top fiziği ve geliştirilmiş oyuncu kontrolünü bir araya getirerek tenis deneyimini sonuna kadar yansıtıyor.

[embedded content]

Shiftdelete.net

The Land Beneath Us ise Gal mitolojisine dayanan sıra tabanlı bir rogue-lite oyunu. Mayıs ayında çıkışını yapan ve Metacritic’ten 80 Metascore almayı başaran yapım gizemli mitolojik dünyanın bilinmeyenlerini ortaya çıkarmanızın önünü açıyor.

[embedded content]

Shiftdelete.net

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Exit mobile version