Hepsiburada Premium’a Zam Geldi: Üyelik Ücreti Ne Kadar Oldu?

Hepsiburada Premium'a Zam Geldi: Üyelik Ücreti Ne Kadar Oldu?

2022 yılında başlayan ücretli aylık abonelik hizmeti furyasına sosyal medyaların ardından alışveriş siteleri de katılmıştı. Amazon Prime ile benzer bir strateji izleyen Hepsiburada, ücretli abonelik hizmetine site içi alışveriş deneyimini artıran eklemelerin yanında BluTV’yi de paket dâhilinde uygun bir fiyata sunmasıyla büyük takdir topluyor.

Bugün yaşanan yeni bir gelişme Hepsiburada Premium kullanıcılarını üzebilir. Pek çok hizmetin zamlandığı dönemde bile fiyatını koruyan Hepsiburada Premium için zam kararı alındı. Peki, Hepsiburada Premium üyelik ücreti ne kadar oldu?

Hepsiburada Premium Ekim 2024 Ücretleri

Hepsiburada Premium 4 Ekim 2024 tarihinden itibaren aylık 49,90 TL olacak. Yeni zam ile birlikte premium üyeliklerde %25’lik fiyat artışı yaşandı.

Paket Eski Fiyat Yeni Fiyat (4 Ekim)
Hepsiburada Premium 39,90 TL 49,90 TL

Premium üyeliğinde şu anda bir kampanyanın olduğunu da belirtelim. Üyeliğin ilk ayına özel 1 TL karşılığında platforma abone olunabiliyor. Bu indirimin yalnızca bir aylığına geçerli. Yani sonraki aylar normal fiyattan ücret kesilecek.

Hepsiburada Premium Özellikleri ve İmkanları

  • 25 TL üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz
  • Üyelik boyunca BluTV ücretsiz
  • Kapıda iade hizmeti ücretsiz
  • Mobilyalarda montaj hizmeti ücretsiz
  • Her alışverişte yüzde 3 oranında HepsiPapel kazanma fırsatı
  • Çağrı merkezine öncelikli bağlanma

NASIL YAPILIR

Hepsiburada Premium Üyelik İptali Nasıl Yapılır?

Hepsiburada Premium üyelik iptali için hangi adımların uygulanması gerekiyor? Bu rehberde ücretli abonelik servisinin nasıl iptal edileceğini açıkladık.

Peki siz yeni zamlı fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version