1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. İstanbul’da vahşet! İki kadını katletti

İstanbul’da vahşet! İki kadını katletti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Fatih’te insanın kanını donduran bir çifte cinayet işlendi. İlçede bir cani iki kadını öldürerek surlardan atladı.

Olayla ilgili yapılan çalışmalarda dehşet veren detaylar ortaya çıktı. Yapılan çalışmalarda S.Ç. (19) isimli zanlının surlardan atlayarak intihar ettiği öğrenildi.

Katil zanlısının intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U. (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edildi.

Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İSTANBUL EMNİYETİ’NDEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu bilgiler verildi:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Fatih ilçesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayıyla ilgili olarak yapıan çalışmalarda S.Ç. (19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H. (19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U. (19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir.

İstanbul’da vahşet! İki kadını katletti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin