OnePlus 13 işlemcisi hakkında kafa karıştıran yeni iddia!

OnePlus 13 işlemcisi hakkında kafa karıştıran yeni iddia!

 OnePlus, son dönemde yeni amiral gemisi serisi üzerine yoğunlaştı. Önemli kaynaklar bugüne kadar cihaz hakkında birçok önemli sızıntı bilgi paylaştı. Geri sayım devam ettikçe cihaz hakkındaki bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Ekim ayı içerisinde Çin’de tanıtılması beklenen OnePlus 13 hakkındaki son bilgiler cihazın işlemci bölümüyle ilgili oldu. Ancak gelen bilgiler, modelin performansına ilişkin bazı soru işaretlerine neden olabilir.

Qualcomm ile çalışan bir çok akıllı telefon üreticisi, amiral gemisi modellerinde kullanmak için şirketin en iyi işlemcisini kullanıyor. Şu anda birçok üretici, Snapdragon 8 Gen 4 ile donatılacak cihazlar için hazırlıklarını sürdürüyor.




OnePlus Almanya’da satıştan kaldırıldı! İşte sebebi

OnePlus telefonların Almanya’daki satışları, fikri mülkiyet hakları anlaşmazlığı nedeniyle durduruldu. İşte ayrıntılar…

Bugüne kadar gelen bilgiler OnePlus 13 modelinin işlemci koltuğunda Snapdragon 8 Gen 4 olacağı yönündeydi. Ancak sızıntılarıyla ünlü Digital Chat Station, daha önce Snapdragon X Elite dizüstü bilgisayar SoC’lerinde görülen Oryon çekirdeklerine sahip Snapdragon 8 Elite işlemcisinin OnePlus 13’e güç verebileceğini iddia etti.

Öte yandan bu iddiaların ne doğru olacağı tartışılır. Zira OnePlus 13, geçtiğimiz günlerde Geekbench  performans arenasını ziyaret etti. 16 GB RAM ile eşleştirilmiş en yeni Snapdragon 8 Gen 4 ile testlere girdiği söylenen cihaz, tek çekirdekte 3.230, çoklu çekirdekte ise 10.132 gibi etkileyici bir puan elde etti.

16 GB etkileyici bir RAM kapasitesi olsa da bazı kaynaklar şirketin bununla yetinmeyeceğini belirtiyor. Cihazın en yüksek versiyonunun 24 GB LPDDR5X RAM ile eşleşmesini bekliyor. Ek olarak cihazın en fazla 1TB depolama seçeneğine sahip olacağı gelen bilgiler arasında.

Exit mobile version