Dev oyun için Steam Deck sürprizi! Oynanabilir olacak

Dev oyun için Steam Deck sürprizi! Oynanabilir olacak

Ubisoft, Ekim 2023’te piyasaya sürülen “Assassin’s Creed Mirage” oyununu 17 Ekim’de Steam platformuna getirmeye hazırlanıyor. Şirket, oyunla birlikte Steam Deck uyumluluğunu da doğruladı. Başlangıçta “Bilinmeyen” kategorisinde olacak olan oyunun durumu, kısa bir süre sonra “Oynanabilir” olarak güncellenecek. İşte detaylar…

Şirket, oyunun Steam Deck’te oynanabilir olduğunu, bununla birlikte bazı küçük optimizasyon eksikliklerinin de olabileceğini belirtti. Steam platformundaki sürüm, oyuncuların görevleri tamamlayarak veya belirli başarılar elde ederek kilidini açabilecekleri 50 oyun içi başarıyla birlikte gelecek.

[embedded content]

Shiftdelete.net

Ancak, “Assassin’s Creed Mirage” oynayabilmek için oyuncuların Ubisoft’un UbiConnect adlı başlatıcısını yüklemeleri gerekecek. Yine de bu zorunluluk, özellikle oyunu bağımsız bir şekilde oynamak isteyen bazı oyuncular için pek hoş karşılanmayabilir.




Ubisoft çıldırdı! 5 yılda 10 Assassin’s Creed oyunu geliyor

Ubisoft önümüzdeki beş yıl içinde tam 10 yeni Assassin’s Creed oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Planlar büyük.

Oyun performansı açısından, “Assassin’s Creed Mirage”ın Radeon 760M ile donatılmış sistemlerde makul bir performans sergilediği biliniyor. Bu donanım, Steam Deck’in dahili grafik işlem birimine benzer bir performans sunuyor, dolayısıyla Steam Deck kullanıcıları tatmin edici bir oynanış sunacak.

Bu arada daha önce, “Assassin’s Creed Origins”deki güncellemelerin oyunun oynanabilirliğini olumsuz etkilediği görülmüştü. Aynı problemin bu seri de de olup olmayacağını ilerleyen zamanlarda göreceğiz. Ubisoft, artık gelecekteki oyunlarını Steam platformuna daha erken getirme planları yapıyor.

Yani, şirketin yaklaşan oyunlarından biri olan “Assassin’s Creed Shadows”un da aynı gün Steam’de yayınlanabilme ihtimali var. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar kısmına yazabilirsiniz.

Exit mobile version