Red Dead Redemption ön siparişe açıldı: Fiyatı belli oldu!

Red Dead Redemption ön siparişe açıldı: Fiyatı belli oldu!

Rockstar Games’in 2010’de konsollara özel olarak piyasaya sürdüğü Red Dead Redemption tam 14 yıl sonra PC için geliyor. Stüdyo geçtiğimiz günlerde oyunun tanıtımını yaparken, çıkış tarihi ve tam olarak neler sunacağına dair birçok ayrıntıyı paylaştı. Peki, RDR PC versiyonu ne kadardan satılacak?

Red Dead Redemption, Steam, Epic Games Store ve Rockstar Store üzerinden ön siparişe açıldı ve fiyatı resmen belli oldu. Buna göre oyun, Epic Games Store’da 1.749 TL ve Steam’de ise 49,99 dolardan (1.714 TL) oyunculara sunulacak.

Rockstar tarafından yapılan açıklamada RDR PC sürümünün bugüne dek yapılmış en gelişmiş ve detaylı RDR deneyimi olacağının altı çizildi. PC’ye özel optimize edilen yapım, 4K çözünürlüğe kadar görüntü kalitesi sunabilecek ve aynı zamanda 144 Hz hızlarını destekleyebilecek.




Red Dead Redemption, PC için duyuruldu: İşte çıkış tarihi!

Rockstar Games, tam 14 yıllık bekleyişin ardından Red Dead Redemption oyununu resmen PC için duyurdu. İşte detaylar…

Bununla birlikte, geniş ekran monitör kullanıcıları için Ultrawide (21:9) ve Super Ultrawide (32:9) ekran desteği bizleri karşılayacak. Dahası, HDR10 desteğiyle birlikte grafiklerdeki renkler ve ışıklandırmalar da çok daha canlı bir deneyim sunacak.

Sadece bunlarla sınırlı değil. Zira Undead Nightmare DLC’si de bu sürümde oynanabilir olacak. Zombilerle dolu oldukça sürükleyici bir hikaye sunan bu genişleme paketini en güncel teknolojilerle daha kaliteli bir şekilde oynamanıza imkan sağlanacak. Son olarak, oyunun 29 Ekim’de piyasaya sürüleceğini belirtelim.

Siz bu haberle ilgili ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizle paylaşmayı unutmayın.

Exit mobile version