Haberler Dünya Ege’nin denizinden mutfağına: Bottarga Ege’nin denizinden mutfağına: Bottarga admin tarafından yayınlandı 13 Ekim 2024, 16:00 yayınlandı 1 Beğen + - Paylaş Bu Yazıyı Paylaş veya linki kopyala Kopyala Bottarga, İzmir'in Karaburun ilçesinde, kefal balıklarının yumurtalarından yapılıyor. Bottarga, yüksek aromasıyla yemeklere lezzet katıyor. Göz AtınDonald Trump’tan dikkat çeken ‘içerideki düşman’ çıkışı: Ordudan destek alınmasını istediVan’da aranan Rojin için özel ekipKYK bursu ne zaman yatar? 2025 KYK burslarına zam yapılacak mı? Ege’nin denizinden mutfağına: Bottarga Yorum Yap Paylaş Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat. Abone Ol