1. Haberler
  2. Manşet
  3. Nihayet! Apple gözlük ve kameralı AirPods için tarih netleşti

Nihayet! Apple gözlük ve kameralı AirPods için tarih netleşti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teknoloji dünyasında lider olmak isteyen Apple, yeni ürünler geliştirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Vision Pro’yu tanıtarak AR/VR gözlük pazarına adım atan şirket, son aylarda ise akıllı gözlük ve kameralı AirPods üzerinde çalışıyor. Bu konuyla ilgili şimdiye kadar birçok iddia ortaya atıldı. Son olarak bir tarih ortaya çıktı. İşte Apple gözlük ve kameralı AirPods çıkış tarihi…

Konuya hakim olmayanlar için kısa bir özet geçelim. Daha önceki iddialara göre Apple, görsel teknolojiye dayalı iki yeni ürün üzerinde çalışıyor. Bunlardan biri Meta’nın Ray-Ban ile geliştirdiği akıllı gözlüğe benzeyen bir ürün, diğeri ise kameralı AirPods.

Apple’ın üzerinde çalıştığı akıllı gözlükte artırılmış gerçeklik bulunmayacağı ama kameralar, hoparlörler ve mikrofonlar yer alacağı biliniyor. Kameraya sahip olacağı bildirilen AirPods’un ne kadar ilgi göreceği ise merak konusu. Zira teknoloji dünyasında pek de dikkat çekeceği düşünülmüyor. Peki Apple akıllı gözlük ve kameralı AirPods ne zaman çıkacak?

Apple akıllı gözlük ve kameralı AirPods yoldaApple akıllı gözlük ve kameralı AirPods yolda

Apple ile ilgili güvenilir kaynaklardan Mark Gurman, teknoloji devinin yeni ürünlerini 2027 yılında piyasaya sürebileceğini iddia etti. Buna göre önümüzdeki en az iki yıl olduğunu söyleyebiliriz. O zamana kadar birçok bilgi sızacaktır.


iPhone 16 Pro Max birinci değil! En güçlü Apple cihazlar açıklandıiPhone 16 Pro Max birinci değil! En güçlü Apple cihazlar açıklandı

iPhone 16 Pro Max birinci değil! En güçlü Apple cihazlar açıklandı

En hızlı Apple mobil cihazlar belli oldu. Sıralamaya baktığımızda yakın zamanda çıkan iPhone 16 Pro Max’in birinci olmadığını görüyoruz.

Apple, bu hamlesiyle giyilebilir teknoloji pazarındaki etkisini daha da artırmayı hedefliyor. Şirket, özellikle görsel zeka teknolojilerine yaptığı yatırımları artırarak bu yenilikçi teknolojilerin günlük hayatta kullanılan aksesuarlara nasıl entegre edilebileceği konusunda önemli bir vizyon sunabilir. Bunu hep birlikte göreceğiz.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Apple’ın akıllı gözlük ve kameralı AirPods ürünlerinden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

Nihayet! Apple gözlük ve kameralı AirPods için tarih netleşti
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

ÜLKEM TV ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin